اخبار داغ

توسلی در گفتگو با دانا:

دولت هنوز برنامه‌ای برای مهار گرانی و بحران‌های اقتصادی ارائه نکرده است

دولت هنوز برنامه‌ای برای مهار گرانی و بحران‌های اقتصادی ارائه نکرده است
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: دولت باید برنامه‌ مشخصی ارائه دهد تا ما در مجلس بتوانیم با تمام توان به آن کمک کنیم.

فتح‌الله توسلی، عضو کمیسیون اقتصادی و نماینده مردم بهار و کبودراهنگ در مجلس شورای اسلامی، در گفتگو با خبرنگار شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ با اشاره به نارضایتی گسترده مردم از گرانی‌های مداوم و کاهش شدید قدرت خرید، اظهار داشت: ما در مجلس دو وظیفه مهم داریم؛ قانون‌گذاری و نظارت. قانون‌گذاری یا از طریق طرح‌هایی است که نمایندگان ارائه می‌دهند، یا از طریق لوایحی که باید توسط دولت تهیه و تقدیم مجلس شود. سؤال این است که دولت تا امروز چه لایحه‌ای برای بهبود وضعیت فعلی و حل مشکلاتی همچون تنظیم بازار، ناترازی برق، بحران گاز، وضعیت بورس و سایر مسائل ارائه کرده است؟ دولت باید برنامه‌ مشخصی ارائه دهد تا ما در مجلس بتوانیم با تمام توان به آن کمک کنیم.

آنچه برای ما اهمیت دارد، معیشت و مشکلات مردم است

وی با اشاره به مشکلات در اجرای قوانین موجود گفت: در مواردی، در قانون مشخص شده که مثلاً آیین‌نامه اجرایی موضوعی باید ظرف شش ماه تهیه شود، اما یک سال گذشته و هنوز اجرا نشده است. خب، در چنین شرایطی مجلس چه باید بکند؟ ما به عنوان قوه قانون‌گذار، مسئولیت‌ خود را انجام داده‌ایم. اینک آمادگی کامل داریم که به دولت کمک کنیم. دولت باید بداند که ما کاری به گرایش‌های سیاسی نداریم؛ دولت، دولت جمهوری اسلامی است و آنچه برای ما اهمیت دارد، معیشت و مشکلات مردم است.

در صورت ناتوانی وزرا، استیضاح در دستور کار مجلس قرار می‌گیرد

توسلی در ادامه با بیان اینکه اگر دولت لوایح لازم را ارائه کند، ما آماده گفت‌وگو و همکاری هستیم، افزود: ابزار ما نظارت است. این نظارت از مسیر تذکر، سؤال، استیضاح و تحقیق و تفحص انجام می‌شود و ما از همه این ابزارها استفاده می‌کنیم. شخصاً از پنج وزیر سؤال کرده‌ام که در چهار مورد، از پاسخ‌های آن‌ها قانع نشدم و موضوع به صحن مجلس کشیده شد. معنای این کار این است که من وظیفه‌ام را انجام داده‌ام؛ ابتدا تذکر داده‌ام، سپس سؤال کرده‌ام و اگر در نهایت اظهارات وزیر نتواند قانع‌کننده باشد، راهکار نهایی استیضاح خواهد بود.

وی درباره پرونده‌های تخلف در برخی وزارتخانه ها نیز گفت: نهادهای نظارتی مانند دیوان محاسبات گزارش‌هایی را درباره تخلفات و سوء‌مدیریت‌های وزارتخانه‌ها ارائه کرده‌اند. طبق قانون، دیوان پس از بررسی‌های فنی، گزارش را به دادسرای دیوان محاسبات ارجاع می‌دهد و رأی نیز صادر می‌شود.

این عضو کمیسیون اقتصادی در پایان تأکید کرد: اگر مجلس به این جمع‌بندی برسد که وزیری در انجام وظایف خود ناتوان است، قطعاً موضوع استیضاح را پیگیری خواهد کرد. ما هم به وظیفه نظارتی‌ خود عمل می‌کنیم و هم آمادگی کامل داریم که برای رفع مشکلات کشور، در کنار دولت بایستیم.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه