اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

مدیرعامل بنیاد دعبل خزاعی منصوب شد

مدیرعامل بنیاد دعبل خزاعی  منصوب شد
رئیس سازمان هیات و تشکل‌های دینی سازمان تبلیغات اسلامی طی حکمی مدیرعامل جدید بنیاد دعبل خزاعی را منصوب کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت‌الاسلام مجید باباخانی طی حکمی حجت‌الاسلام مهدی خداجویان را به عنوان مدیرعامل جدید این بنیاد معرفی کرد.

در این جلسه که با حضور حجت‌الاسلام محمد قمی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی و جمعی از مسئولان، پیرغلامان و پیشکسوتان مجالس دینی همچون غلامرضا سازگار، مرتضی طاهری، سیدعلی سادات رضوی، محمد بازوبند، حمید منتظر، مصطفی خورسندی، جواد حیدری، حسین هوشیار، غلامرضا فلاح اصل، سیداحمد عبودتیان، رحیم آبفروش، حسین لولاچیان و جمعی از نمایندگان استانی بنیاد دعبل برگزار شد، ضمن تشریح دستاوردهای سه سال گذشته بنیاد توسط برخی از افراد حاضر در جلسه، از خدمات و زحمات حمید بهرامی رهنما مدیرعامل سابق بنیاد تقدیر و تکریم بعمل آمد.

بهرامی در اول آبان سال ۱۴۰۰ با حکم رئیس سازمان تبلیغات اسلامی به عنوان مدیرعامل بنیاد دعبل منصوب شده بود.

حجت‌الاسلام قمی در حکمی بهرامی را به عنوان مشاور رئیس سازمان در امور منابع و خدمات سازمان تبلیغات اسلامی منصوب کرد.

وی همچنین با حکم رئیس سازمان هیات و تشکل های دینی به عنوان مدیر مجموعه گنجینه هیات و آئین های عزاداری منصوب شد.

قمی در این جلسه ضمن تقدیر از خدمات و فعالیت های موثر بهرامی در دوران سه ساله خدمت در بنیاد دعبل خزاعی اظهار داشت: ثمرات و برکاتِ امور منابع و خدمات سازمان به مجموعه‌ هیئات مذهبی و پیرغلامان محترم حسینی خواهد رسید.

بنیاد دعبل خزاعی بنیادی است غیرانتفاعی از زیرمجموعه‌های سازمان هیأت و تشکل‌های دینی کشور که به‌منظور حمایت و ارائه خدمات به شبکه‌ها و کلیه زیست‌بوم هیأت‌های کشور در زمینه مادی و معنوی تشکیل شده است.
 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه