logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

عارف:

روابط سیاسی ایران و تاجیکستان در بهترین شرایط قرار دارد

روابط سیاسی ایران و تاجیکستان در بهترین شرایط قرار دارد
معاون اول رئیس جمهور تاکید کرد: همکاری های خوبی که ایران و تاجیکستان در اتحادیه های منطقه ای و جهانی دارند نویدبخش توسعه روابط در سایر زمینه ها است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛محمدرضا عارف امروز پنجشنبه هشتم خرداد در جریان سفر به تاجیکستان و در مراسم امضا و تبادل اسناد همکاری ایران و تاجیکستان، بیان کرد: گفت و گوهای ما در یک فضای بسیار صمیمی، دوستانه و با هدف مشترک برگزار شد و قابل پیش بینی هم بود. ما از نظر سیاسی در بهترین شرایط قرار داریم. روابط سیاسی دو کشور عالی است. 

وی در ادامه اظهار کرد: مواضع مشترکی که در مسائل منطقه ای و جهانی داریم. همکاری های خوبی که در اتحادیه های منطقه ای و جهانی داریم، نویدبخش توسعه روابط در سایر زمینه ها است. 

معاون اول رئیس جمهور تصریح کرد: امروز خدا را شاکر هستیم که چند سند مبادله شد. البته نباید به تبادل اسناد دل ببندیم. باید اجرایی شدن اسناد پیگیری شود. این وظیفه ای است که در وهله اول به عهده کمیسیون مشترک است. اِن شاءالله پیگیری کند که هم اسناد مبادله شده و هم زمینه هایی که در فرمایشات نخست وزیر بود، اجرایی شود.

عارف در ادامه تاکید کرد: ما هم اعتقاد داریم که زمینه های علمی و صنعتی وجود دارد که باید به صورت جدی مورد مشورت و بحث قرار گیرد؛ تا مشخص شود در این زمینه ها به چه صورت می خواهیم‌ همکاری کنیم. این وظیفه در وهله اول به عهده کمیسیون مشترک است. بعد هم به عهده وزرا و مسئولین ذی ربط است. 

وی افزود: من هم انتظارم از وزرا و مسئولان دو طرف این است که با رفت و آمد و مبادله هیت ها تلاش کنند تا شناخت بیشتری از امکانات و نیازهای دو طرف پیدا کنند. بدین ترتیب حدالامکان با نگاه مکملی می توانیم از امکانات، پتانسیل ها و ظرفیت های یکدیگر استفاده کنیم. ما در همه بخش ها آمادگی کامل برای همکاری داریم. در بحث های گردشگری و بحث های همکاری های میراثی و تمدنی باید بیش از گذشته همکاری کنیم. 

قاهر رسول زاده نخست وزیر تاجیکستان در این نشست، بیان کرد: امضای سندهای همکاری و توافق های حاصل شده موثر ارزیابی می شود. بر همگان مشخص است که با در نظر گرفتن امکانات و ظرفیت های بزرگ همکاری های اقتصادی و سرمایه گذاری، دو کشور دوست و برادر می توانند همکاری های خود را به سطحی بلندتر برسانند. 

وی در ادامه اظهار کرد: در این خصوص از جانب تاجیکستان بر ضرورت سعی و تلاش بیشتری برای تدوین همه جانبه برنامه های درازمدت همکاری های اقتصادی و تجارتی تا سال ۲۰۳۰ میلادی و نقشه راه آن تاکید شد. همچنین به منظور استفاده وسیع از منطقه آزاد تجاری و اقتصادی تاجیکستان از صاحب کاران، کارخانه های صنعتی، صنایع نساجی، ماشین سازی و مصالح ساختمان ایران دعوت می کنیم. 

نخست وزیر تاجیکستان تاکید کرد: کشور ما به رشد بیشتر همکاری های دوجانبه تاکید کرد. ما ضرورت همکاری های بیشتر را به خصوص در حوزه داروسازی را مهم ارزیابی کردیم. از تحکیم و گسترش همکاری ها در سایه علم و فرهنگ استقبال می کنیم. برگزاری جشنواره ها مختلف و نمایشگاه هنرهای دستی در هر دو کشور می تواند گامی در این مسیر باشد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه