logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

برگزاری دوازدهمین همایش سراسری «سفیران زینب» ویژه بانوان مداح و ذاکرین اهل بیت (ع)

برگزاری دوازدهمین همایش سراسری «سفیران زینب» ویژه بانوان مداح و ذاکرین اهل بیت (ع)
دوازدهمین همایش سراسری «سفیران زینب» ویژه بانوان مداح و ذاکرین اهل بیت (ع) صبح روز جمعه ۹ خرداد ۱۴۰۴ در بوستان «بهشت مادران» واقع در منطقه فرهنگی و گردشگری عباس‌آباد با حضور حدود ۱۵۰۰ بانوی فعال فرهنگی از تهران و سراسر کشور برگزار شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ این همایش با هدف تربیت، توانمندسازی و ارتقای سطح علمی و مهارتی بانوان مداح و مبلغه و همچنین تبین جایگاه والای ستایشگری در فرهنگ عاشورایی برگزار گردید.

سید محمدحسین حجازی، مدیرعامل منطقه فرهنگی و گردشگری عباس‌آباد، با قدردانی از حضور و تلاش‌های بانوان مداح و ذاکرین گفت: این همایش که دوازده سال است با شور و عشق برگزار می‌شود، باید فراتر و در سطح ملی‌تر برگزار شود تا خادمان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) بتوانند در عرصه‌های فرهنگی و دینی نقش موثرتری ایفا کنند. حلم و صبر حضرت زینب (س) بر پیشانی شما خادمان ثبت شده و این افتخار بزرگی است که نشان از لیاقت و تلاش بی‌وقفه شما دارد.

حجازی با تاکید بر اهمیت تربیت نسل‌های جدید، افزود: ما در شرایطی تاریخی قرار داریم که نسل سوم و چهارم کشور باید با واقعیت‌های صدر اسلام به زبان امروز آشنا شوند و ارتباط برقرار کنند. بیان شیوا و نیرومند شما در انتقال مفاهیم دینی، می‌تواند نقش تعیین ‌کننده‌ای در تربیت دختران این سرزمین داشته باشد. این راه، راه بانوان صدر اسلام است و استمرار آن می‌تواند برکات فراوانی برای جامعه به همراه داشته باشد.

او همچنین اظهار کرد: ما در منطقه فرهنگی و گردشگری عباس‌آباد افتخار داریم در حوزه هویت فرهنگی و دغدغه‌های جامعه، گام‌های بزرگی برداریم. این همایش نیز نقطه عطفی برای بانوان این سرزمین است تا با حضور فعال خود در مراسم‌های مذهبی، چراغ راه بصیرت و معرفت را روشن نگاه دارند.

او افزود: کشوری که هر ساله با عالی‌ترین فضای معنوی به استقبال ماه محرم می‌رود، نیازمند پرورش بانوانی آگاه و فعال در عرصه دینی است. امیدواریم این مسیر، ادامه‌دار راه بانوان صدر اسلام باشد و منشا برکات فراوان گردد.

گفتنی است دوازدهمین همایش «سفیران زینب» با همکاری اداره زنان و خانواده منطقه ۳ شهرداری تهران، سازمان تبلیغات اسلامی، گروه فرهنگی هنری محض یار و هیات زنانه سفیران زینب برگزار شد و برنامه‌های متنوعی از جمله برگزاری کارگاه‌های تخصصی مداحی توسط اساتید مجرب و تجلیل از بانوان پیشکسوت را در بر داشت.

در پایان این همایش نیز از بانوان مداح و ذاکرین فعال و پیرغلامان تقدیر و قدردانی به عمل آمد.
 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه