logo
شنبه 11 مهر 1405 | شنبه 03 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

روایت آکسیوس از مذاکرات روسیه و اوکراین در استانبول

روایت آکسیوس از مذاکرات روسیه و اوکراین در استانبول
منابع اوکراینی مدعی شدند که در دومین دور مذاکرات صلح میان روسیه و اوکراین در ترکیه، مسکو با ارائه یادداشتی موسوم به «یادداشت صلح» خواسته‌های پیشین خود را تکرار کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  روسیه در مذاکرات امروز (دوشنبه) در استانبول؛ یادداشتی موسوم به «یادداشت صلح» ارائه داد که در آن شرایط خود برای آتش‌بس و توافق صلح را اعلام کرده بود. با این حال، بنا به گفته یک مقام اوکراینی موضع روسیه عملاً هیچ تغییری نکرده است.

به گزارش خبرگزاری آکسیوس، هیئت‌های مذاکره‌کننده در استانبول در حالی برای دور دوم مذاکرات صلح دیدار کردند که تنها یک روز پیش از آن، اوکراین حمله‌ای پهپادی و چشمگیر را در عمق خاک روسیه انجام داده بود.

این مذاکرات پس از حدود یک ساعت پایان یافت و هیچ پیشرفت روشنی حاصل نشد؛ به جز توافق برای تبادل اسرای جدید. مسکو همچنان با درخواست «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا برای برقراری آتش‌بس فوری مخالف است.

یک منبع آگاه اوکراینی به خبرگزاری آکسیوس گفت موضع روسیه در «یادداشت صلح» همچنان «همان مواضع همیشگی» بود؛ از جمله درخواست عقب‌نشینی اوکراین از مناطقی که روسیه آن‌ها را قلمرو خود می‌داند.

۲ مقام اوکراینی دیگر نیز گفتند که روسیه پیشنهاد داده ۱۰ کودک اوکراینی که به روسیه منتقل شده‌اند را تا ۱۰ ژوئیه بازگرداند، اما این رقم تنها بخش کوچکی از تعداد کل کودکانی است که در حال حاضر در خاک روسیه هستند.

یک مقام اوکراینی پیشنهاد کرده که نشستی در سطح رهبران پیش از پایان ژوئن برگزار شود. تاکنون «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه با دیدار دوجانبه با «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین مخالفت کرده است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه