logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  2. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  3. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  4. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  5. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  6. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  7. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  8. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  9. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  10. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  11. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  12. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  13. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  14. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  15. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  16. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  17. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  18. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  19. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  20. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد

همایش ملی قانون اساسی برگزار می‌شود

همایش ملی قانون اساسی برگزار می‌شود
همایش ملی قانون اساسی شنبه ۸ آذر ۱۴۰۴ در تالار شیخ انصاری دانشکده حقوق دانشگاه تهران برگزار خواهد شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت‌الاسلام و المسلمین انصاری در اولین نشست شورای علمی همایش ملی قانون اساسی، با اشاره به تجربه برگزاری همایش سالانه قانون اساسی در سال‌های گذشته اظهار کرد: این همایش‌ها تاکنون به مناسبت سالروز تصویب قانون اساسی به صورت عمومی برگزار می‌شد، اما امسال تصمیم بر آن شده که رویکردی علمی و تخصصی اتخاذ شود.

معاون حقوقی رئیس‌جمهوری با تأکید بر ضرورت ترویج قانون اساسی گفت: برگزاری نشست‌های علمی و تخصصی از جمله راهکارهای مؤثر در تقویت جایگاه قانون اساسی در جامعه است. این همایش باید به مسائل کاربردی بپردازد و تولیدات علمی آن در قالب راهکارهای اجرایی در اختیار دولت قرار گیرد.

در ادامه این نشست، عباسعلی کدخدایی با اشاره به اهتمام امام راحل به قانون اساسی، گفت: حضرت امام همواره بر ضرورت تدوین، نظارت و اجرای صحیح قانون اساسی تأکید داشتند. باید خدا را شاکر بود که رهبری دلسوز و آینده‌نگر، بنیان‌گذار نظامی شدند که امروز در اختیار مردم است.

وی با بیان این‌که «ترویج قانون اساسی وظیفه‌ای فرابخشی است»، افزود: وجود دیدگاه‌های مختلف درباره قانون اساسی، نه‌تنها خللی وارد نمی‌کند، بلکه موجب فهم عمیق‌تر و تقویت این سند بنیادی می‌شود. همه نهادهای حکومتی از جمله شورای نگهبان، مجلس، دولت و قوه قضاییه باید در مسیر تبیین این قانون حرکت کنند.

 کدخدایی با اشاره به ظرفیت‌های مغفول قانون اساسی اظهار کرد: نشست‌ها و همایش‌های علمی می‌تواند به عمومی‌سازی قانون اساسی کمک کند. برگزاری مستمر این برنامه‌ها در نهادهای مختلف گامی ضروری در مسیر تحقق ظرفیت‌های این سند ملی است.

همچنین بیژن عباسی معاون قانون اساسی معاونت حقوقی رئیس‌جمهور نیز با اشاره به وظایف قانونی این معاونت، گفت: بر اساس ماده ۷ شیوه‌نامه بزرگداشت قانون اساسی، معاونت قانون اساسی موظف است با موافقت معاون حقوقی، برنامه‌های علمی و تخصصی برگزار کند.

وی افزود: سال گذشته با وجود محدودیت زمانی، دو نشست علمی برگزار شد و امسال همایش ملی قانون اساسی روز شنبه ۸ آذر ۱۴۰۴ در تالار شیخ انصاری دانشکده حقوق دانشگاه تهران برگزار خواهد شد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه