logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

اعتراض رئیس شورای امنیت به رفتار سفیر رژیم صهیونیستی در توهین به نماینده ایران

اعتراض رئیس شورای امنیت به رفتار سفیر رژیم صهیونیستی در توهین به نماینده ایران
منابع رسانه‌ای از اعتراض رئیس دوره‌ای شورای امنیت نسبت به توهین سفیر رژیم صهیونیستی در سازمان ملل به سفیر ایران در نشست شب گذشته این شورا پرده برداشتند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛«کارولین رودریگز بیرکت»، سفیر گویان که ریاست شورای امنیت سازمان ملل را برای ماه ژوئن را بر عهده دارد در جریان نشست شب گذشته این شورا درباره تجاوزات رژیم صهیونیستی به ایران به شدت نسبت به توهین دنی دانون، سفیر این رژیم به امیر سعید ایروانی، نماینده ایران در سازمان ملل اعتراض کرد.

طبق گزارش روزنامه القدس العربی، وی رفتار دنی دانون را بی‌احترامی و مصداق نقض عرف بین‌المللی و شورای امنیت ارزیابی کرد.

بیرکت گفت: می‌خواهم از این فرصت استفاده کرده و به همه تذکر دهم که این نشست رسمی است و ضروری است که همه به قوانین آن پایبند بوده و از زبان مناسب استفاده کنند.

این اظهارات پس از آن بیان شد که سفیر رژیم صهیونیستی در طول سخنرانی خود در نشست با لحنی توهین آمیز نسبت به ایروانی صحبت کرد.

شورای امنیت سازمان ملل جمعه شب برای دومین بار به منظور بررسی تجاوزات رژیم صهیونیستی به ایران تشکیل جلسه داد.

سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل متحد، در نشست اضطراری شورای امنیت پیرامون شرارت‌های رژیم صهیونیستی که روز جمعه برگزار شد، حضور دبیرکل سازمان ملل در این نشست را گرامی داشت و از بیانیه مقدماتی وی سپاسگزاری کرد. همچنین از معاون دبیرکل، خانم دیکارلو، بابت ارائه گزارش ارزشمندش تشکر کرد. 

ایروانی در ادامه از الجزایر، پاکستان، چین و فدراسیون روسیه نیز به‌خاطر حمایت از برگزاری این نشست و محکومیت صریح آنان نسبت به حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی علیه ایران قدردانی کرد.

نماینده دائم ایران در سازمان ملل در نیویورک اعلام کرد: عدم اقدام شورای امنیت در این مقطع حساس، مصداق بارز چشم‌پوشی از مسئولیت‌های بنیادین این شورا و خیانتی سنگین به اصول اساسی منشور ملل متحد خواهد بود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه