logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

اژه ای:

انقلاب و ایران متعلق به همه اقشار جامعه است

انقلاب و ایران متعلق به همه اقشار جامعه است
محسنی اژه ای گفت: مردم انقلابی، غیور و وطن‌دوست ایران با رفتار و گفتار خود جلوه‌های زیبایی از انسانیت، وحدت و همبستگی را به نمایش گذاشتند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محسنی اژه ای رییس قوه قضاییه گفت: مردم انقلابی، غیور و وطن‌دوست ایران با رفتار و گفتار خود جلوه‌های زیبایی از انسانیت، وحدت و همبستگی را به نمایش گذاشتند؛ جلوه‌هایی که بیان و تصویر آن‌ها دشوار است و نشان‌دهنده جمال الهی در جامعه است.

 رئیس قوه قضاییه با بیان اینکه انقلاب و ایران متعلق به همه اقشار جامعه است، گفت: امروز ملت سرافراز ایران خرسند است که با بدترین و خبیث ترین رژیم غاصب و جعلی صهیونیستی در حال مقابله است و این دفاع کاملا عقلانی، مشروع و انسانی است.

غلامحسین محسنی‌اژه‌ای شامگاه یکشنبه همزمان با آغاز هفته قوه قضاییه در گفت‌وگویی تلویزیونی، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا به ویژه  فرماندهان بزرگ، دانشمندان عزیز و همه عزیزانی که در این مقطع به شهادت رسیدند، افزود: جا دارد همه از این ملت غیورو مومن قدردانی کنیم و حقیقتا همانگونه که رهبر معظم انقلاب و امام راحل فرمودند، مردم ما کم نظیر هستند. ملت ما مردم ایران اسلامی از مردم صدر اسلام بزرگتر هستند.

محسنی اژه ای افزود: مردم ایران کم‌نظیرهستند؛ این روزها از این مردم زیبایی هایی را می بینیم که شاید در تاریخ کمتر اتفاق افتاده باشد.

وی از رسانه ملی و تلاشگران و مجاهدان در مقابل شرورترین و خبیث ترین افراد که در رسانه و در بخش جنگ رسانه ای حماسه آفریدند قدردانی کرد وافزود: باید آفرین گفت چراکه کارهای ماندگاری انجام دادند و مقاومتی که یکی از مصادیق آن خانم سحر امامی و فرمانده اتاق خبر بود را انجام دادند.

رئیس قوه قضاییه با اشاره به سالروز شهادت آیت الله دکتر بهشتی و ۷۲ تن از یاران ایشان همچنین با اشاره به تاریخ شکوهمند انقلاب اسلامی گفت: از همان زمان کسانی که نتوانستند مردم سالاری دینی را برتابند و استقلال یک کشور و پیشرفت علمی جمهوری اسلامی را تحمل کنند کمر بستند تا به جمهوری اسلامی ضربه بزنند.

محسنی اژه ای ادامه داد: آنها تصور نمی کردند این نظام پا بگیرد و استمرار یاند و روز به روز قوی تر شود و تا امروز که به عنوان یک قدرت بزرگ جهانی بپذیرند.

رئیس عدلیه اظهار کرد: امروز ملت سرافراز ایران خرسند است که با بدترین و خبیث ترین رژیم غاصب و جعلی صهیونیستی در حال مقابله است و این دفاع کاملا عقلانی، مشروع و انسانی است و همه انسان های آزادانه و فطرت های پاک ایران را تحسین می کنند چراکه منطق اقدامات ما عقلایی است.

رئیس دستگاه قضا اضافه کرد: در بسیاری از کشورها حتی آمریکا اکنون تجاوزات رژیم صهیونیستی را محکوم می کنند.

محسنی اژه ای با اشاره به تفاوت جنگ ایران و عراق با شرایط کنونی، گفت: در آن زمان بسیاری از مردم دنیا حتی مردم ما صدام را به عنوان انسانی خبیث نمی شناختند  اما اکنون همه دنیا می دانند که با چه رژیمی روبرو هستند. رژیمی که چه جنایاتی را رقم زده است.

رئیس قوه قضاییه با اشاره به جنایت رژیم صهیونیستی در غزه، افزود: آنها بیش از ۵۴ هزار کودک و زن و افرادی را در حال درمان و در بیمارستان به شهادت رساندند و هر جنایت ممکن را به خوی درندگی رقم زدند و حتی در غزه از غذا به عنوان سلاح استفاده کردند.

رئیس عدلیه اظهار کرد: خبیث‌ترین و شریرترین افراد با این توهم که می‌توانند در مدت کوتاهی ملت ایران را از استقلال، عزت، غرور ملی و آموزه‌های دینی خود جدا کنند، دست به اقدام زدند.

محسنی اژه ای اضافه کرد: مردم انقلابی، غیور و وطن‌دوست ایران با رفتار و گفتار خود جلوه‌های زیبایی از انسانیت، وحدت و همبستگی را به نمایش گذاشتند؛ جلوه‌هایی که بیان و تصویر آن‌ها دشوار است و نشان‌دهنده جمال الهی در جامعه است.

رئیس قوه قضاییه گفت: در این ایام، انسجام و نوع‌دوستی مردم ایران بیش از پیش نمایان شد و بار دیگر ثابت شد که ملیت و هویت ایرانی عمیقاً با ارزش‌های اسلامی گره خورده است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه