logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

گزارش دانا از بزرگداشت شهدای سازمان بسیج مستضعفین؛

نماینده ولی فقیه در سپاه: هر تجاوز دشمن، پاسخی سخت‌تر از صادق‌های قبلی خواهد داشت + فیلم

نماینده ولی فقیه در سپاه: هر تجاوز دشمن، پاسخی سخت‌تر از صادق‌های قبلی خواهد داشت + فیلم
حجت‌الاسلام حاجی صادقی در مراسم بزرگداشت شهدای اقتدار با تأکید بر قدرت روزافزون نیروهای مسلح، اعلام کرد که دشمن در صورت تکرار اشتباه، با عملیاتی به مراتب ویرانگرتر مواجه می‌شود.

به گزارش خبرنگار شبکه اطلاع‌رسانی راه دانا، حجت‌الاسلام والمسلمین حاجی صادقی، نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران، در مراسم بزرگداشت شهدای اقتدار با تأکید بر قدرت روزافزون نیروهای مسلح جمهوری اسلامی، اعلام کرد که دشمن در صورت تکرار اشتباه، با عملیاتی به مراتب ویرانگرتر از صادق‌های قبلی مواجه خواهد شد.

توانمندی نیروهای مسلح: بی‌پایان و رو به افزایش

حجت‌الاسلام والمسلمین حاجی صادقی، ظهر چهارشنبه ۱۱ تیرماه در حاشیه مراسم بزرگداشت شهدای اقتدار، به ارتقای مستمر قدرت نظامی کشور اشاره کرد. وی با بیان اینکه دشمن آمریکایی به خوبی می‌داند هر حرکت تجاوزآمیز او با پاسخی بسیار سنگین‌تر از گذشته همراه خواهد بود، گفت: «صدق ما در وعده‌ها تنها در شماره‌ها نیست؛ بلکه هر عملیات جدید، نشانه پیشرفت قابل‌توجه در توانمندی‌های نظامی ماست.»

وی با اشاره به عملیات‌های موفق "صادق ۱" و "صادق ۲"، تأکید کرد: «هر روز که می‌گذرد، قدرت بازدارندگی و توان نابودکنندگی ما افزایش می‌یابد. دشمن باید بداند که در صورت تکرار اشتباه، با عملیاتی مواجه خواهد شد که ویرانگری آن‌ها به مراتب بیشتر از گذشته است. این وعده صادق ما است.»

شهادت، محور اقتدار و توانمندی

نماینده ولی فقیه در سپاه با تجلیل از شهدای اقتدار، خطاب به دشمنان کشور گفت: «همان خون‌های پاک شهدای مدافع وطن که در راه دفاع از میهن ریخته شد، امروز دلیلی بر اقتدار نظام و توانمندی روزافزون نیروهای مسلح کشور است.»

وی ادامه داد: «در این مسیر، ما همواره موفق و مؤید بوده‌ایم و به لطف خداوند، همچنان پیروزی‌هایمان ادامه خواهد داشت.» حاجی صادقی با اشاره به نقش شهدا در تقویت بنیان‌های دفاعی کشور، تصریح کرد که این شهادت‌ها، زمینه‌ساز تحقق توانمندی‌های بالاپایه امروزی بوده‌اند.

پیام به دشمن: هوشیاری و آمادگی کامل

حجت‌الاسلام حاجی صادقی با تأکید بر هوشیاری دائمی نیروهای مسلح، افزود: «دشمن باید بداند که ما همواره آماده‌ایم و هر تهدید یا تجاوزی را با تمام قدرت مواجه خواهیم کرد.»

وی با بیان اینکه هر عملیات جدید، نمونه‌ای از پیشرفت در توانمندی‌های نظامی است، اظهار داشت: «صداقت ما در وعده‌ها و پیشرفت در عملیات‌ها، ثابت کرده است که نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران هرگز متوقف نخواهند شد و قدرت ما بی‌پایان است.»

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه