اخبار داغ

سادات ابراهیمی در گفتگو با دانا: 

تصمیم‌گیری درباره مذاکرات، در اختیار مجموعه نظام است نه یک فرد/ جمهوری اسلامی اهل منطق است، اما هیچ‌گاه زیر بار زور نمی‌رود

تصمیم‌گیری درباره مذاکرات، در اختیار مجموعه نظام است نه یک فرد/ جمهوری اسلامی اهل منطق است، اما هیچ‌گاه زیر بار زور نمی‌رود
نماینده مردم شوشتر در مجلس گفت: مذاکره و تصمیمات کلان مربوط به آن، نیازمند همفکری و تعامل میان تمام ارکان تصمیم‌ساز کشور از جمله سران قوا، شورای عالی امنیت ملی و نهادهای تخصصی است.

حجت‌الاسلام والمسلمین سید محمد سادات ابراهیمی، نماینده مردم شوشتر در مجلس شورای اسلامی، در گفتگو با خبرنگار سیاسی شبکه اطلاع‌رسانی راه دانا، با اشاره به مواضع اخیر رئیس‌جمهور درباره احتمال ازسرگیری گفت‌وگوها با غرب، اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران هیچ‌گاه از مذاکره فرار نکرده، همان‌طور که در میدان نیز از مسئولیت‌های خود شانه خالی نکرده است.

وی افزود: جمهوری اسلامی همواره اعلام کرده اگر از سوی طرف‌های مذاکره، حسن نیت مشاهده شود، راه برای گفتگو باز است؛ اما در صورتی که مذاکره به زیان منافع ملی باشد یا خدایی نکرده موجب عقب‌نشینی یا تضعیف موقعیت کشور شود، قطعاً مسیر مذاکره متوقف خواهد شد.

این نماینده مجلس با تأکید بر اینکه تصمیم‌گیری درباره مذاکرات، صرفاً در اختیار یک فرد یا یک قوه نیست، افزود: مذاکره و تصمیمات کلان مربوط به آن، در حیطه مسئولیت رئیس‌جمهور یا قوه مجریه به‌تنهایی قرار نمی‌گیرد. این موضوع نیازمند همفکری و تعامل میان تمام ارکان تصمیم‌ساز کشور از جمله سران قوا، شورای عالی امنیت ملی و نهادهای تخصصی است.

وی ادامه داد: هرگونه اظهارنظر شخصی درباره آغاز یا توقف مذاکرات باید در قالب بررسی‌های کارشناسی و در چارچوب تصمیم‌گیری‌های جمعی نظام صورت گیرد.

سادات ابراهیمی در ادامه، در پاسخ به این پرسش که آیا مذاکره در شرایط فعلی را به صلاح کشور می‌داند، تصریح کرد: هر مذاکره‌ای باید به‌صورت دقیق ارزیابی شود. اگر مشخص شود که مضرات و خسارت‌های آن بیش از منافعش است، نباید وارد آن شد. تا زمانی که طرف مقابل از زبان تهدید و فشار استفاده می‌کند، مذاکره معنا و مفهومی نخواهد داشت. جمهوری اسلامی اهل منطق است، اما هیچ‌گاه زیر بار زور نمی‌رود.

نماینده مردم شوشتر در مجلس در پایان تأکید کرد: مصالح و منافع ملی باید در رأس همه تصمیمات باشد. سیاست نظام در حوزه دیپلماسی، سیاستی حکیمانه و مبتنی بر عقلانیت است و هرگونه مذاکره‌ای باید با درنظرگرفتن همه جوانب، از جمله تهدیدات، فرصت‌ها و تجربه‌های گذشته، انجام شود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه