logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

اطلاعیه دعوت شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی برای حضور در راهپیمایی جمعه‌های خشم و نصر ۲۰ تیرماه

اطلاعیه دعوت شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی برای حضور در راهپیمایی جمعه‌های خشم و نصر ۲۰ تیرماه
شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با صدور اطلاعیه ای از مردم استان‌های چهارمحال و بختیاری، گیلان و مرکزی دعوت کرد تا با حضور در راهپیمایی جمعه‌های خشم و نصر 20 تیرماه 1404، همراه با همه آزادگان جهان، بار دیگر بر حمایت قاطع از آرمان فلسطین، حق مقاومت و وحدت امت اسلامی در برابر نقشه‌های شوم منطقه‌ای، تأکید نمایند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ از روابط عمومی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، متن اطلاعیه دعوت به شرح زیر است:

حضور حماسی و انقلابی و پرشورتر از همیشه مردم بزرگ ایران در بزرگداشت تاسوعا و عاشورای حسینی نویدبخش استمرار انسجام اجتماعی روزهای دفاع مقدس ۱۲ روزه بود و اکنون شرایط خطیر کشور عزیزمان ایران ایجاب میکند که حضورهای مردمی با قوت استمرار یابد. در شرایطی که هنوز صدای انفجارها و فریاد کودکان زیر آوار مدارس و اردوگاه‌های غزه خاموش نشده و زخم‌های عمیق نسل‌کشی سیستماتیک در ذهن و پیکر ستمدیدگان التیام نیافته، رژیم اشغالگر صهیونیستی با حمایت آشکار ایالات متحده و سکوت برخی از حکام عربی، پروژه‌ای جدید را برای استمرار و تعمیق سلطه با نام فریبنده «سپر ابراهیم» بر منطقه طراحی کرده که در ذات خود تکرار و بازتولید راهبرد خشونت‌محور و استعماری پیشین در قالبی پیچیده‌تر است.

این نقشه در حقیقت معماری جدید برای مهار و انزوای جغرافیای مقاومت، تضعیف استقلال سیاسی و انتقال جمعیت در قالب یک معامله واحد است که در تمام جبهه‌ها با ترکیبی از ابزارهای قدیمی محاصره و تجاوز نظامی و شیوه‌های نوین نظارت دیجیتال، مهندسی حکمرانی، تحریم اقتصادی و دیپلماسی گروگان‌محور برای بازترسیم ژئوپلتیک منطقه به سود پروژه صهیونیستی اما بر ویرانه‌های غزه، بیروت و سوریه است.شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، با تأکید بر ضرورت هوشیاری در برابر این راهبرد شیطانی، از ملت مؤمن، انقلابی و آگاه ایران اسلامی در استان‌های چهارمحال و بختیاری، گیلان  و مرکزی دعوت می‌نماید تا در راهپیمایی جمعه‌های خشم و نصر که 20 تیرماه 1404برگزار می شود ؛ شرکت نمایند و صدای اعتراض خود را نسبت به سناریوی جدید سلطه‌طلبی صهیونیستی بلند کرده و همراه با همه آزادگان جهان، بار دیگر بر حمایت قاطع از آرمان فلسطین، حق مقاومت و وحدت امت اسلامی در برابر نقشه‌های شوم منطقه‌ای تأکید ورزند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه