اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

برلین: ایران مانع حملات یمن شود!

برلین: ایران مانع حملات یمن شود!
وزیر امور خارجه در اظهاراتی ادعایی گفت: «انتظار داریم ایران از نفوذ خود بر حوثی‌های یمن استفاده کرده و حملات آن‌ها را متوقف کند.»

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ «یوهان وادِ‌فول» وزیر امورخارجه آلمان که کشورش در طول حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی به ایران و همراهی آمریکا با آن، به‌طور کامل از این حملات حمایت کرد، عصر پنجشنبه خواستار «فشار ایران بر حوثی‌ها (انصارالله) در جهت متوقف کردن حملات این گروه در دریای سرخ» شد.

 

طبق گزارش خبرگزاری انگلیسی «رویترز»، او گفت: «انتظار داریم ایران از نفوذ خود بر حوثی‌های یمن استفاده کرده و حملات آن‌ها را متوقف کند.»

 

او که وزیر خارجه دولتی است که تمام قد پشت جنایات رژیم صهیونیستی علیه ایران ایستاده است، در کنفرانس خبری مشترک با همتای صهیونیستی خود ادعا کرد: «ما این حملات را به شدیدترین شکل ممکن محکوم می‌کنیم و انتظار داریم ایران برای پایان دادن به آن، نفوذ خود را بر حوثی‌ها اعمال کند.»

 

وادِ‌فول مدعی شد: «این نشان می‌دهد که ما به تفاهم با ایران به طور کلی نیاز داریم، نه تنها در مورد توسعه احتمالی سلاح‌های هسته‌ای، بلکه در مورد رفتار منطقه‌ای ایران به یک تفاهم نیاز داریم.»

 

اظهارات ادعایی او درحالی است که به اذعان نشریات آمریکایی و حتی مقامات صهیونیستی، نیروهای مسلح یمن تحت فرمان ایران یا نیروی نیابتی این کشور نیستند بلکه نیروهای مسلح یمن در راستای منافع ملی خود اقدام می‌کنند.

 

از طرفی، سخنان تکراری وادِ‌فول درباره «احتمال توسعه سلاح هسته‌ای» توسط ایران همواره توسط مقامات ایرانی و حتی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی رد شده است. به اذعان آژانس، ایران به‌دنبال ساخت سلاح هسته‌ای نیست.

 

این موضع‌گیری پس از آن بیان شده که «فردریش مرتس»، صدراعظم آلمان نیز روز گذشته ادعا کرد «حملات اسرائیل به ایران مطابق قوانین بین‌المللی بود».

 

شرط یمن برای توقف عملیات خود علیه منافع تل‌آویو، «متوقف شدن نسل‌کشی فلسطینیان توسط رژیم صهیونیستی» است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه