اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران چگونه صادر شد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

ماندگاری هوای گرم و گرد و خاک در تهران

ماندگاری هوای گرم و گرد و خاک در تهران
اداره کل هواشناسی استان تهران ضمن اشاره به تداوم گرد و خاک در تهران از افزایش ابر، وزش باد شدید و رگبار موقت در برخی نقاط استان خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  بر پایه واکاوی الگوهای همدیدی و بررسی نقشه‌های پیش‌یابی طی پنج روز آینده وضعیت جوی استان تهران آسمان کمی ابری تا نیمه ابری در ساعات بعد از ظهر همراه با افزایش وزش باد و رشد ابر خواهد بود.

تداوم گرد و خاک در تهران 

همچنین طی این مدت در پاره‌ای نقاط به‌ویژه در نیمه جنوبی و غربی استان گاهی وزش باد شدید، خیزش گرد و خاک یا انتقال گرد و خاک از استان‌های مجاور و کاهش کیفیت هوا و کاهش دید دور از انتظار نیست. 

وزش باد شدید و رگبار موقت

در بعضی ساعات افزایش ابر و در پاره‌ای نقاط استان به ویژه در دامنه‌ها و ارتفاعات گاهی وزش باد شدید موقت و رگبار باران و رعد و برق پیش‌بینی می‌شود همچنین در گردنه‌های کوهستانی و ارتفاعات بالادست گاهی مه و محدودیت دید مورد انتظار خواهد بود.

بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، آسمان تهران فردا (۲۲ تیرماه) کمی ابری تا نیمه ابری و وزش باد گاهی وزش باد شدید و گردوخاک، با حداقل دمای ۲۵ و حداکثر دمای ۳۶ درجه سانتیگراد و طی دوشنبه (۲۳ تیرماه) کمی ابری و وزش باد گاهی وزش باد شدید و گردوخاک با احتمال بارش پراکنده با حداقل دمای ۲۶ و حداکثر دمای ۳۷ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه