logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

مقام حماس:

قصد خروج از مذاکرات جاری در دوحه را نداریم/ منتظر موضع مهم آمریکا هستیم

قصد خروج از مذاکرات جاری در دوحه را نداریم/ منتظر موضع مهم آمریکا هستیم
یک مقام ارشد در جنبش حماس اعلام کرد که برخلاف برخی گزارش‌های رسانه‌ای، این جنبش قصد خروج از مذاکرات جاری در دوحه را ندارد و همچنان با رویکردی مثبت مشارکت می‌کند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛در حالی که برخی رسانه‌ها از احتمال خروج حماس از مذاکرات در دوحه خبر داده‌اند، یک منبع بلندپایه در این جنبش به وبگاه عربی۲۱ گفت: این خبرها کاملاً نادرست است. ما همچنان با وجود مانع‌تراشی رژیم صهیونیستی، با نگاهی مثبت در مذاکرات حضور داریم.

این مقام حماس افزود: احتمالاً به زودی، آمریکا موضعی شفاف و مهم درباره سرنوشت و نتایج مذاکرات جاری اتخاذ خواهد کرد که می‌تواند اختلافات باقی‌مانده در خصوص چارچوب توافق را حل و فصل کند.

وی تأکید کرد که قطر در حال اعمال فشار بر «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی برای حل مسائل باقی‌مانده است، اما تاکنون این فشارها نتیجه ملموسی نداشته‌اند و ما منتظر آن هستیم که آیا فشار واقعی از سوی آمریکا صورت خواهد گرفت یا خیر.

به گفته این منبع، مذاکرات وارد مرحله‌ای حساس و سرنوشت‌ساز شده‌ است که می‌تواند به نتیجه مثبت یا شکست منجر شود.

وی همچنین به ۲ مشکل اصلی در مسیر توافق اشاره کرد و گفت: نخستین مشکل؛ اصرار اسرائیل بر حفظ موسسه‌ای موسوم به «نهاد بشردوستانه غزه» برای توزیع کمک‌ها بوده که به باور حماس ابزاری برای کنترل و فشار بر ملت فلسطین است. نکته دوم نیز پافشاری اسرائیل بر اشغال کامل شهر رفح و ایجاد منطقه حائل ۲ کیلومتری در مرز با غزه است که به منزله اجرای عملی طرح‌های کوچ اجباری فلسطینی‌ها خواهد بود.

این مقام حماس تصریح کرد که مقاومت با ادامه سازوکار فعلی توزیع کمک‌ها مخالف و خواهان بازگشت به سازوکار نظارت سازمان ملل و نهادهای امدادی جهانی است.

وی در ادامه بر لزوم عقب‌نشینی کامل نیروهای اشغالگر از غزه تا پیش از تکمیل توافق تبادل اسرا تأکید کرد.

او خاطرنشان کرد که در خصوص نام برخی از اسرا نیز اختلافاتی وجود داشته، اما این اختلافات را جزئی و قابل حل دانست.

به گفته این مقام حماس، از جمله نکات توافق‌شده در مذاکرات دوحه؛ عدم بازگشت به جنگ حتی در صورت پایان یافتن مهلت ۶۰ روزه مذاکرات بوده‌ است.

وی با بیان اینکه هنوز درهای مذاکرات بسته نشده‌اند، تأکید کرد که حماس برای پایان دادن به فاجعه انسانی در غزه تلاش می‌کند، اما نه به هر قیمتی.

این مقام از تلاش‌های میانجی‌گران قطری و مصری نیز قدردانی کرد و گفت: ما برای اصول و خطوط قرمز مقاومت ارزش قائلیم و از آن‌ها عدول نخواهیم کرد.

همزمان، شبکه آمریکایی سی‌ان‌ان نیز به نقل از یک مقام حماس اعلام کرد که مذاکرات به دلیل افزودن شروط جدید از سوی نتانیاهو؛ از جمله شرط مربوط به نقشه‌های جدید استقرار ارتش اسرائیل در غزه، دچار بن‌بست شده است.

مسؤول دیگری از حماس نیز به این شبکه گفت که موضع تل‌آویو در مورد آرایش مجدد نیروها مانع اصلی در مذاکرات است.

وی تأکید کرد که حماس دیگر بر خروج کامل نیروهای رژیم صهیونیستی اصرار ندارد، بلکه با طرح عقب‌نشینی جزئی بر اساس نقشه‌های ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ با اصلاحاتی جزئی موافقت کرده است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه