اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

لاپید: کابینه نتانیاهو دیگر هیچ قدرتی ندارد

لاپید: کابینه نتانیاهو دیگر هیچ قدرتی ندارد
رئیس اپوزیسیون رژیم صهیونیستی در واکنش به خروج فوری حزب «شاس» از کابینه نتانیاهو و ائتلاف پوشالی آن تصریح کرد: کابینه نتانیاهو در اقلیت و غیرقانونی است و هیچ قدرتی ندارد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ الجزیره به نقل از شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی اعلام کرد که یائیر لاپید رئیس اپوزیسیون رژیم صهیونیستی، نخستین واکنش به خروج فوری حزب «شاس» از کابینه نتانیاهو و ائتلاف پوشالی آن را رسانه‌ای کرد.

به گزارش کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی، رئیس اپوزیسیون این رژیم اعلام کرد: از امروز، یک کابینه اقلیت غیرقانونی وجود دارد که هیچ قدرتی ندارد.

مرجعیت دینی حزب شاس پیشتر در واکنش به «عدم تصویب قانون معافیت حریدی‌ها از خدمت نظامی اجباری» خروج فوری خود را از کابینه نتانیاهو و ائتلاف اعلام کرد.

حزب شاس، یکی از احزاب اصلی مذهبی حاضر در ائتلاف کابینه «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به شمار می‌رفت که خروج آن از کابینه می‌تواند تعداد کرسی‌های کابینه را از ۶۱ به ۵۰ کاهش داده و باعث تضعیف شدید ائتلاف شده، کابینه نتانیاهو کنترل خود بر کنست را از دست بدهد. احزاب مذهبی رژیم صهیونیستی معتقدند که اگر ائتلاف نتانیاهو از بین برود، کابینه جنگی هم در کار نخواهد بود و اگر کابینه جنگ نباشد، جنگ هم متوقف خواهد شد و جایی که جنگ متوقف شود، سربازی اجباری حریدی ها هم منتفی می‌شود.

 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه