اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

هانی زاده در گفتگو با دانا:

ماموریت خطرناک جولانی برای تجزیه‌ سوریه/ ایران مانع تغییر چهره خاورمیانه خواهد شد

ماموریت خطرناک جولانی برای تجزیه‌ سوریه/ ایران مانع تغییر چهره خاورمیانه خواهد شد
کارشناس مسائل غرب آسیا گفت: به قدرت رسیدن جولانی طرح صهیونیستی - آمریکایی بود تا رئیس جمهور خودخوانده سوریه مأموریت خطرناک تجزیه سوریه را دنبال کند.

حسن هانی زاده، کارشناس مسائل غرب آسیا در گفتگو با خبرنگار شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ با اشاره به تحولات سوریه طی روزهای اخیر گفت: این تحولات در چارچوب یک بازطراحی جدید برای تغییر ژئوپولیتیک منطقه و تجزیه‌ سوریه است.

وی با اشاره به اینکه رژیم صهیونیستی در حال حاضر به دنبال تشکیل کریدور داوود از شمال دمشق به جنوب سوریه است ادامه داد: ارتش صهیونیستی با استفاده از درگیری های سوریه در فاصله 10 کیلومتری دمشق مستقر شده و بخش هایی از سوریه را در ارتفاعات جولان تا قنیطره و جنوب درعا را تجزیه‌ کرده تا در این منطقه برای همیشه استقرار پیدا کند.

این کارشناس مسائل منطقه با اشاره به اینکه رژیم صهیونیستی تلاش می کند سوریه را به چهار بخش تجزیه‌ کند ادامه داد: بر این اساس صهیونیست ها به دنبال آن هستند که  از طریق کوچک سازی کشورهای منطقه دایره امنی برای رژیم فراهم کنند.

هانی زاده با اشاره به اینکه درگیری های کنونی در سوریه آینده و استقلال سوریه را تهدید می کند تاکید کرد: گروه تروریستی تحریر الشام نیز با افراطی گری در حال نقش آفرینی در این ماجرا است به طوری که به نظر می رسد نقش محمدالجولانی یک نقش خطرناک و ماموریت او صرفا تجزیه‌ سوریه است. 

وی با اشاره به اینکه به قدرت رسیدن تحریر الشام و جولانی به عنوان رئیس‌جمهور خودخوانده سوریه یک طرح آمریکایی- صهیونیستی است ادامه داد: رژیم به دنبال آن است که با ناآرام کردن سوریه به مواضع حزب الله حمله کرده و سوریه را به چهار کشور تجزیه کند.

این کارشناس مسائل غرب آسیا با بیان اینکه تقسیم سوریه مقدمه ای برای کوچک سازی کشورهای عربی و اسلامی است عنوان کرد: جمهوری اسلامی ایران با این مسئله مخالفت خواهد کرد اگرچه هزینه بالایی خواهد داشت اما ایران تا کنون مانع اجرای طرح خاورمیانه جدید شده است.

هانی زاده خاطرنشان کرد: کشورهایی مانند اردن و مصر هم در شرایط کنونی در دایره خطر هستند. بیش از 15 هزار نفر از عناصر تحریر الشام در مرز سوریه و لبنان حضور پیدا کردند تا در فرصت مناسب به مراکز حزب الله برآب خلع سلاح آن حمله کنند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه