logo
شنبه 25 مهر 1405 | شنبه 17 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آمریکا با وارونه‌نمایی واقعیت‌ها به دنبال پیروزی در جنگ روایت‌ها است
  2. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  3. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  4. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  5. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  6. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  7. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  8. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  9. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  10. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  11. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  12. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  13. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  14. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  15. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  16. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  17. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  18. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  19. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  20. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!

حمایت فرهنگی کانون از کودکان آسیب‌پذیر با مشارکت انجمن‌های صنفی و خیریه‌ها

حمایت فرهنگی کانون از کودکان آسیب‌پذیر با مشارکت انجمن‌های صنفی و خیریه‌ها
نشست مشترک میان مدیرعامل کانون پرورش فکری و نمایندگان انجمن‌های صنفی، مؤسسات خیریه با هدف گسترش همکاری‌های دوجانبه برای حمایت از کودکان آسیب‌پذیر برگزار شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از اداره‌کل روابط عمومی و امور بین‌الملل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، در نشست مشترک میان مدیرعامل کانون پرورش فکری و نمایندگان انجمن‌های صنفی، مؤسسات خیریه راهکارهای استفاده از ظرفیت‌های فرهنگی، هنری و فضای فیزیکی کانون برای ارائه خدمات به کودکان تحت پوشش مؤسسات خیریه بررسی شد.

در این نشست که حامد علامتی مدیرعامل کانون و لیلا بلوکات مدیر موسسه خیریه مهر لیلا حضور داشتند همچنین مقرر شد انجمن تولیدکنندگان اسباب‌بازی و اتحادیه خرازی‌فروشان در تأمین اقلام فرهنگی و آموزشی برای این کودکان نقش فعالی ایفا کنند.

علامتی در پایان نشست بر ضرورت هم‌افزایی مجموعه‌های فرهنگی، خیریه و صنفی برای حمایت از کودکانی که با آسیب‌های اجتماعی یا مشکلات معیشتی مواجه‌اند تأکید کرد و گفت: وظیفه ماست که این کودکان را به چرخه‌ شادی، آموزش و رشد بازگردانیم و از ظرفیت‌های گسترده فرهنگی برای توانمندسازی آن‌ها استفاده کنیم.

این نشست با حضور نمایندگان انجمن‌های صنفی، مؤسسات خیریه و مدیران کانون در دفتر مدیرعامل تشکیل شد.

در این جلسه، علاوه بر علامتی و بلوکات، احسان منشی رئیس انجمن تولیدکنندگان اسباب‌بازی، منصور علاف‌چیان دبیر اتحادیه خرازی‌فروشان، حبیب‌الله نیک‌نام مدیرعامل بنیاد خیریه پوشاک فجر، فرهاد فلاح معاون فرهنگی، محمدرضا کریمی‌صارمی معاون تولید، لیلا بابایی مدیرکل سرگرمی‌های سازنده و بازی‌های رایانه‌ای، مجتبی دانشور سرپرست اداره‌کل روابط عمومی و امور بین‌الملل و فاطمه بهرامی رئیس دفتر مدیرعامل کانون نیز حضور داشتند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه