logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  2. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  3. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  4. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  5. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  6. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  7. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  8. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  9. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  10. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  11. گسست میان ادعا و واقعیت
  12. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  13. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  14. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  15. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  16. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  17. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  18. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  19. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  20. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد

رحمانی فضلی استوارنامه‌اش را به رئیس‌جمهور چین تقدیم کرد

رحمانی فضلی استوارنامه‌اش را به رئیس‌جمهور چین تقدیم کرد
سفیر جمهوری اسلامی ایران در چین استوارنامه خود را تقدیم رئیس‌جمهور این کشور کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛«عبدالرضا رحمانی فضلی» سفیر جدید ایران در چین ، روز جمعه ۳ تیر با حضور در آیین دریافت استوارنامه سفرا در سالن بزرگ خلق در پکن، استوارنامه خود را تسلیم «شی‌جین‌پینگ» رئیس‌جمهور چین کرد.

رئیس‌جمهور چین پس ازمراسم دریافت استوار نامه سفرا ، درسخنانی ضمن استقبال از حضور نمایندگان جدید کشورها در چین ، از آنها خواست تا بهترین آرزوهای خود را به رهبران و مردم کشورهای خود منتقل کنند.

 شی جین پینگ همچنین ابراز امیدواری کرد سفرای جدید با درک جامع و عمیق از چین در تعمیق دوستی بین چین و سایر کشورها و تقویت مبادلات چین با جهان مشارکت مثبتی داشته باشند.

رئیس جمهور چین با اشاره به اینکه چین همیشه دوستی خود را با مردم همه کشورها گرامی می دارد ، گفت: چین آماده اجرای همه جانبه همکاری با همه کشورها بر اساس احترام متقابل ، برابری و منافع متقابل و تقویت مبادلات در زمینه های مختلف است.

شی گفت: چین به دنبال گسترش همکاری دربالاترین سطح با دیگر کشورها، سهیم کردن کشورها در بازار بزرگ خود ، ایجاد فرصت های جدید برای توسعه و کمک به رشد اقتصاد جهان است.

رئیس جمهور چین با اشاره به اینکه امسال هشتادمین سالگرد تاسیس سازمان ملل متحد است ، گفت: چین مایل است با کشورهای دیگر همکاری کند تا نظام بین‌المللی را با محوریت سازمان ملل متحد و نظم جهانی را بر اساس قوانین بین المللی حفظ کند ، دوستی و همکاری را ترویج دهد، گفتگوی بین تمدن ها را افزایش دهد و جامعه ای با آینده مشترک برای بشریت بسازد.

 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه