logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

تلف شدن خرس قهوه‌ای در تصادف؛ رانندگان با سرعت مطمئنه حرکت‌ کنند

تلف شدن خرس قهوه‌ای در تصادف؛ رانندگان با سرعت مطمئنه حرکت‌ کنند
فرمانده یگان حفاظت محیط زیست با اشاره به تلف شدن یک قلاده توله خرس قهوه‌ای در محور شاهرود به تاش گفت: تأمین امنیت در جاده‌ها و اتخاذ تدابیر مناسب برای کاهش تصادفات امری ضروری است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛رضا رستگار، فرمانده یگان حفاظت محیط زیست، با ابراز تأسف از تلف شدن یک قلاده توله خرس قهوه‌ای نر در کوهستان شاهوار واقع در محور شاهرود به تاش، بر ضرورت رعایت سرعت مطمئنه و افزایش هوشیاری رانندگان در جاده‌ها تأکید کرد.

سردار رستگار با اشاره به اینکه در سال‌های اخیر تصادفات جاده‌ای ناشی از برخورد خودروها با حیوانات به یکی از چالش‌های جدی در حوزه ایمنی راه‌ها تبدیل شده است، اظهار داشت: این نوع حوادث نه تنها موجب خسارت به رانندگان و سرنشینان وسایل نقلیه می‌شود، بلکه متأسفانه منجر به مرگ حیوانات نیز می‌شود. از این رو، تأمین امنیت در جاده‌ها و اتخاذ تدابیر مناسب برای کاهش اینگونه تصادفات امری ضروری است.

وی نصب تابلوها و علائم هشداردهنده در مناطق پرخطر، ایجاد فنس‌های حائل در مناطق حفاظت‌شده، و آموزش رانندگان را از مهم‌ترین راهکارهای کاهش تصادفات با حیات‌وحش عنوان کرد و افزود: اطلاع‌رسانی مؤثر به رانندگان درباره احتمال حضور حیوانات در مسیر و آموزش نحوه واکنش صحیح در مواجهه با آن‌ها می‌تواند نقش مهمی در پیشگیری از حوادث ایفا کند.

فرمانده یگان حفاظت محیط زیست همچنین تصریح کرد: همکاری دستگاه‌های مسئول و انجام مطالعات میدانی برای شناسایی نقاط حادثه‌خیز به همراه بهره‌گیری از ظرفیت جوامع محلی و کارشناسان محیط زیست، می‌تواند به اتخاذ راه‌حل‌های خلاقانه و اثربخش در این زمینه منجر شود.

سردار رستگار با بیان اینکه تصادف با حیوانات نیز بخشی از حوادث جاده‌ای کشور محسوب می‌شود، گفت: سازمان راهداری موظف است مسیرهای احتمالی عبور حیوانات را با فنس‌کشی مناسب محصور کند و در این مناطق نسبت به نصب سرعت‌گیر و چراغ‌های روشنایی اقدام نماید.

وی در ادامه با اشاره به تفاهم‌نامه منعقدشده بین سازمان حفاظت محیط زیست و پلیس راهنمایی و رانندگی به‌منظور کاهش تلفات جاده‌ای حیات‌وحش، افزود: کاهش سرعت مجاز خودروها در محدوده‌های عبور حیوانات نقش مهمی در پیشگیری از تصادفات دارد و لازم است رانندگان نیز با رعایت اصول ایمنی و توجه به تابلوهای هشداردهنده، در تأمین ایمنی خود و حفاظت از محیط زیست مشارکت فعال داشته باشند.

سردار رستگار تأکید کرد: از همه رانندگان درخواست می‌کنیم که در مسیرهایی که احتمال عبور حیوانات از جاده وجود دارد، مقررات راهنمایی و رانندگی را به‌طور کامل رعایت کرده و با استفاده از سرعت مطمئنه، از بروز حوادث ناگوار جلوگیری کنند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه