logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

مسئول روابط عمومی سازمان صنعت معدن و تجارت استان کرمان:

نهمین المپیاد دانش آموزی و دانشجویی فرش دستباف کشوری در کرمان برگزار می شود

نهمین المپیاد دانش آموزی و دانشجویی فرش دستباف کشوری در کرمان برگزار می شود
مسئول روابط عمومی سازمان صنعت ، معدن و تجارت استان کرمان گفت : نهمین المپیاد دانش آموزی و دانشجویی فرش دستباف کشوری در کرمان برگزار می شود .
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، به نقل از کرمان۱۴۰۰ ،علیرضا ابوالحسنی مسئول روابط عمومی سازمان صنعت معدن و تجارت استان کرمان اظهار داشت : بنا به پیشنهاد مرکز ملی فرش دستباف کشور نهمین دوره المپیاد فرش دستباف در دو سطح دانش آموزش و دانشجویی در اسفندماه به مدت چهار روز در کرمان برگزار می شود .

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کرمان۱۴۰۰ ,

وی افزود : شایان ذکر است که هفتمین دوره المپیاد فرش دستباف نیز در کرمان بصورت مطلوب و موفقی برگزار گردیده که به همین دلیل مسئولین مرکز ملی فرش ایران کرمان را برای دومین بار بعنوان میزان این المپیاد انتخاب نمودند .

,

ابوالحسنی گفت : در کمیته فرش استان کرمان که در محل این سازمان تشکیل گردید مقرر شد نقشه های قدیمی قالی شرکت فرش که مالکیت آنها مربوط به سازمان صنعت ، معدن و تجارت استان کرمان می باشد جهت بازسازی و ترمیم بصورت امانی در اختیار بخش فرش دانشکده هنر دانشگاه شهید باهنر کرمان قرار گیرد تا ضمن ترمیم و بازسازی با مجوز اداره فرش سازمان صنعت ، معدن و تجارت مورد استفاده علاقه مندان اعم از تولیدکنندگان ، دانشجویان رشته فرش و افرادی که با فرش دستباف در ارتباط هستند قرار گیرد .

,

مسئول روابط عمومی سازمان صنعت معدن و تجارت استان کرمان عنوان کرد : همچنین موضوع تشکیل کمیته فنی در اتحادیه صنف بافندگان و تولیدکنندگان فرش دستباف کرمان مطرح و مقرر شد به منظور رسیدگی به شکایات و هرگونه درخواست کارشناسی کمیته فنی متشکل از سه نفر در اتحادیه مذکور تشکیل و اسامی آنها به اداره فرش سازمان صنعت ، معدن و تجارت اعلام گردد .

,

انتهای پیام/گ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه