logo
جمعه 10 مهر 1405 | جمعه 02 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

حتی ترامپ هم به قحطی در غزه اذعان کرد

حتی ترامپ هم به قحطی در غزه اذعان کرد
رئیس جمهور آمریکا در اظهاراتی، ضمن رد ادعای نخست وزیر رژیم صهیونیستی، اذعان کرد: «به طور خاص با نتانیاهو موافق نیستم، براساس تصاویر تلویزیونی، بچه‌ها خیلی گرسنه به نظر می‌رسند. کودکان در نوار غزه باید فوراً غذا و امنیت داشته باشند.»

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا عصر دوشنبه با «کر استارمر» نخست وزیر انگلیس دیدار کرد.

در طول این دیدار، از ترامپ درباره اظهارات ادعایی «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی مبنی بر عدم وجود هرگونه قحطی در غزه سوال شد.

ترامپ که در ابتدای این دیدار، به شرایط اسفناک غزه اذعان کرده بود، گفت: «به طور خاص با نتانیاهو موافق نیستم، براساس تصاویر تلویزیونی، بچه‌ها خیلی گرسنه به نظر می‌رسند. کودکان در نوار غزه باید فوراً غذا و امنیت داشته باشند.»

رئیس جمهور آمریکا در پاسخ به سوالی در مورد به رسمیت شناختن کشور فلسطین، بدون جواب دادن به این سوال، گفت: «من به دنبال سیر کردن مردم در حال حاضر هستم. فکر می‌کنم این موضع شماره یک است.اما می‌دانم که نخست‌وزیر انگلیس موضعی دارد.»

او همچنین مدعی شد: «ما تعداد زیادی از اسرا را در نوار غزه آزاد کردیم و بسیاری از آنها از کاخ سفید بازدید کردند. اما بیرون کشیدن اسرای باقی‌مانده در غزه دشوار خواهد بود. آتش‌بس در غزه امکان‌پذیر است و ما می‌خواهیم به آن دست یابیم. من با نخست‌وزیر انگلیس در مورد آتش‌بس در غزه صحبت خواهم کرد.»

پیش از این، نتانیاهو در حالی که به طرزی استثنایی وجود بحران گرسنگی در نوار غزه را منکر شد، ادعا کرد: «در غزه هیچ گونه گرسنگی وجود ندارد و هیچ سیاست تحمیل گرسنگی به غزه وجود ندارد و من به شما اطمینان می‌دهم که ما تعهد به دستیابی به اهدافمان در جنگ داریم.»

او ادامه داد: «ما به جنگیدن تا زمانی که گروگان‌هایمان را آزاد کنیم و توانمندی‌های حاکمیتی و نظامی حماس را از بین ببریم ادامه خواهیم داد. آنها دیگر نباید آنجا باشند.»

نتانیاهو در یک سخنرانی در ضمن شرکت در یک کنفرانس مسیحی در شهر قدس مدعی شد: «اسرائیل اجازه به ورود آن حجم از کمک‌های الزامی طبق قوانین بین‌المللی را داده است. حماس این کمک‌های بشردوستانه را می‌دزدد و سپس اسرائیل را متهم به تامین نکردن کمک‌ها می‌کند.»

این ادعای نتانیاهو در حالی عنوان شده که «کریس وان هولن»، سناتور دموکرات آمریکایی گفت این ادعای صهیونیست‌ها مبنی بر اینکه جنبش حماس کمک‌های سازمان ملل برای فلسطینی‌ها در نوار غزه را می‌رباید صحت نداشته و دروغ است.

حماس نیز این ادعاها را رد کرده و  نهاد مسئول کمک‌های خارجی در دولت ایالات متحده در یک گزارش داخلی تصریح کرده هیچ سند و مدرکی از غارت سیستماتیک محموله‌های کمک‌ها وجود ندارد.

از طرفی، ادعاهای نخست وزیر رژیم صهیونیستی مغایر با هشدارهایی است که سازمان‌های بشردوستانه پیرامون وخامت شدید گرسنگی و سوءتغذیه در غزه داده‌اند.

سازمان بهداشت جهانی روز سه‌شنبه اعلام کرد سوءتغذیه در نوار غزه «در مسیری خطرناک قرار گرفته است» و باعث مرگ ۶۳ نفر در ماه ژوئیه شده است.

همچنین بر اساس اعلام آژانس امدادرسانی و کاریابی آوارگان فلسطینی سازمان ملل (آنروا)، از هر پنج کودک کم سن و سال در غزه حدودا یک نفر اکنون دچار سوءتغذیه شدید شده است.

سازمان ملل تصریح داشته که بحران گرسنگی در نوار غزه «کاملا قابل جلوگیری بود» و اسرائیل متهم به «انسداد عمدی و به تاخیر انداختن کمک‌های بزرگ غذایی، بهداشت و انساندوستانه»

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه