logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

بازی‌های دوستانه تیم ملی خارج از ایران است؛

ممبینی: اعمال نظر سرمربی تیم ملی در پرونده بیرانوند؟ مستندات دارید، اعلام کنید

ممبینی: اعمال نظر سرمربی تیم ملی در پرونده بیرانوند؟ مستندات دارید، اعلام کنید
دبیرکل فدراسیون فوتبال گفت: روند صدور رای پرونده بیرانوند خیلی طول کشیده و کارشناسان حقوقی نظرات متفاوتی داشتند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ هدایت‌الله ممبینی دبیر کل فدراسیون فوتبال در حاشیه مراسم تجلیل از خانواده ۳۰ شهید ورزشکار و بدرقه کاروان اعزامی به بازی‌های جهانی چنگدو چین در جمع خبرنگاران در خصوص دیدارهای تدارکاتی تیم ملی فوتبال اظهار کرد: یک کارگروه در فدراسیون فوتبال به ریاست رئیس فدراسیون، سرمربی تیم ملی، بخش بین‌الملل و سایر اعضا برای مسابقات تدارکاتی تشکیل شده که جلسات آن ماههاست در حال برگزاری است.

وی افزود: ۵ فیفادی تا جام جهانی ۲۰۲۶ داریم که در این کارگروه درخواست سرمربی و کادر فنی مورد بررسی قرار گرفت که بتوانیم دیدارهای تدارکاتی با تیم‌های اروپایی، آمریکایی و آفریقایی داشته باشیم و فدراسیون فوتبال بر اساس وظیفه خود ارتباط لازم را با فدراسیون‌های ملی کشورهای مربوطه انجام می‌دهد. واقعیت این است که تیم‌های اروپایی تا فروردین سال آینده شرایط و فرصت لازم را برای برگزاری دیدارهای تدارکاتی ندارند. برخی فدراسیون‌ها برای هماهنگی دیدارهای تدارکاتی یک شرکت یا ایجنت دارند و برخی فدراسیون‌ها هم مستقیم خودشان دنبال می‌کنند که ما این موارد را پیگیری کردیم و هر وقت که قراردادها صددرصد شود سعی می‌کنیم که نظرات سرمربی و کادر فنی را اجرا کنیم و در این بین ممکن است کار طبق نظر و ایده سرمربی انجام شود و گاهی ممکن است شرایط برای برگزاری دیدار با تیم‌های مدنظر مهیا نشود.

دبیرکل فدراسیون فوتبال ادامه داد: حضور تیم ملی فوتبال در تورنمنت کافا قطعی است و در فیفادی اکتبر و نوامبر با برخی تیم‌ها صحبت شده و نزدیک قرارداد هست اما هنوز صد درصد نشده و شرایط تیم‌ها طبق مذاکرات باید هماهنگ شود و ضمن آنکه همه دیدارهای تدارکاتی تیم ملی در خارج از خانه برگزار خواهد شد. هماهنگی برای برگزاری دیدارهای دوستانه در این شرایط کار راحتی نیست و ممکن است پیشنهادات برخی تیم‌ها سنگین باشد و کارگروه تلاش می‌کند که بهترین اتفاق را رقم بزند

وی در بخش دیگری در خصوص طولانی شدن روند اعلام رای پرونده علیرضا بیرانوند نیز توضیح داد: ارکان قضایی فدراسیون زمان می‌خواهند که بیشتر بررسی کنند چون کارشناسان حقوقی نظرات متفاوتی داشتند و منتظریم هر وقت رای ابلاع شود مثل همه ابلاغ‌ها آن را اعلام کنیم.

ممبینی در خصوص اینکه طی یک سال گذشته فشار بر روی باشگاه پرسپولیس در این پرونده زیاد بود، گفت: ما تصمیم گیرنده نیستیم و ارکان قضایی براساس وظایف و اساسنامه مسئول بررسی پرونده هستند ما هیچ تعجیل یا هیچ نکته‌ای برای اینکه ارکان قضایی را تحت تاثیر قرار دهیم، نداریم و نمی‌توانیم برای ارکان قضایی زمان صدور رای را تعیین کنیم. ما الان ۲ پرونده دیگر داریم که بالغ بر ۶ ماه است که هیچ خبری از صدور رای نیست و هر وقت پیگیری می‌کنیم اعلام می‌کنند که در حال بررسی است. می‌خواهم بگویم که ما مسئول اینکه سرعت در روند کار داشته باشند نیستیم. بله این درست است که رسیدگی به پرونده بیرانوند یک سال طول کشیده، ولی هیچ قت نمی‌توانیم فشار بیاوریم که رای را زود صادر کنند.

وی در خصوص برخی شائبه‌ها در مورد اعمال نظر سرمربی تیم ملی در پرونده بیرانوند، اظهار کرد: مستنداتی اگر در این رابطه دارید، اعلام کنید. همچین چیزی نیست. این حرف‌هایی که زده می‌شود، درست نیست و خوشبختانه آنقدر دروازه‌بان در کشورمان است که سرمربی تیم ملی در هر اردویی ۳ یا ۴ نفر را دعوت می‌کند.

دبیرکل فدراسیبون فوتبال درباره عملکرد تیم‌های ملی فوتبال زنان بیان کرد: یکی از فدراسیون‌هایی هستیم که در بخش زنان دارای پنج تیم ملی هستیم. خیلی از کشورهایی که متمول‌تر از ما هستند، واقعا در این حد نیستند. جزو کشورهای پیشرو هستیم. در فوتبال و فوتسال زنان مسیر خوبی را انتخاب کرده‌ایم.

دبیرکل فدراسیون درباره وضعیت داوران بالای ۴۵ سال گفت: بازی‌ها زیادتر شده‌اند و داوران هم زیاد شده‌اند. داوران بین‌المللی با توجه به شرایط خاصی می‌توانند پس از ۴۵ سالگی هم در لیست باشند. در تست‌های داوری شرکت می‌کنند و نتیجه توسط کمیته داوران اعلام خواهد شد.

خبرنگار: سعید آقایی

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه