logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

تقدیر عراقچی از موضع قاطع تاجیکستان در محکومیت تجاوزات به ایران

تقدیر عراقچی از موضع قاطع تاجیکستان در محکومیت تجاوزات به ایران
وزیر خارجه ایران در دیدار همتای تاجیکستانی خود در دوشنبه از موضع اصولی و قاطع تاجیکستان در محکوم‌کردن تجاوزات نظامی صورت‌گرفته علیه ایران تقدیر و بر ضرورت اقدام فوری برای کمک به مردم مظلوم غزه و توقف جنایات رژیم صهیونیستی تاکید کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران که در راس یک هیات دیپلماتیک برای رایزنی با مقام‌های عالی‌رتبه جمهوری تاجیکستان به دوشنبه سفر کرده است، عصر چهارشنبه با «سراج‌الدین مهرالدین» وزیر امور خارجه تاجیکستان دیدار و گفت‌وگو کرد.

در این دیدار، دو وزیر ضمن بررسی روند روابط دوجانبه در حوزه‌های مختلف سیاسی، اقتصادی، تجاری و فرهنگی، علمی-دانشگاهی، گردشگری و کنسولی، در مورد راه‌های تقویت و گسترش مناسبات و تسهیل روابط بین بخش‌های خصوصی و مردمی بحث و تبادل نظر کردند.

در این دیدار همچنین تحولات منطقه‌ای غرب آسیا و افغانستان مورد بررسی قرار گرفت.

وزیر امور خارجه ایران از موضع اصولی و قاطع تاجیکستان در محکوم‌کردن تجاوزات نظامی صورت‌گرفته علیه ایران تقدیر کرد و با اشاره به آثار و تبعات بسیار خطرناک قانون‌شکنی‌های مستمر رژیم صهیونیستی به‌ویژه نسل‌کشی در فلسطین اشغالی و حملات مداوم به کشورهای دیگر، بر ضرورت اقدام فوری و موثر جامعه جهانی و کشورهای اسلامی برای کمک به مردم مظلوم غزه و توقف جنایات این رژیم تاکید کرد.

وزیر امور خارجه تاجیکستان با ابراز مسرت از وجود عزم مشترک رهبران دو کشور هم‌زبان و دوست برای تحکیم و تقویت روابط و توسعه مراودات در همه حوزه‌های مورد علاقه دو کشور، گسترش مناسبات اقتصادی و تجارتی بین دو کشور را بسیار مهم دانست و آمادگی این کشور را برای پیشبرد این امر اعلام کرد.

در جریان دیدار عراقچی و مهرالدین، تحولات روابط بین‌الملل و سازمان‌های بین‌المللی نیز مورد توجه قرار گرفت و دو وزیر برای تقویت هماهنگی و همکاری در سطح سازمان ملل متحد و دیگر سازمان‌های بین‌المللی جهت پیشبرد منافع مشترک از جمله به منظور شناساندن و صیانت از میراث مشترک تمدنی، زبانی و فرهنگی و همچنین حمایت متقابل از مواضع یکدیگر تفاهم کردند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه