اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

پس از برگزاری قرعه کشی؛

پاراتکواندو قهرمانی آسیا| پاراتکواندوکاران ایران رقبای خود را شناختند

پاراتکواندو قهرمانی آسیا| پاراتکواندوکاران ایران رقبای خود را شناختند
اعضای تیم پاراتکواندو کشورمان رقبای خود را در دهمین دوره مسابقات قهرمانی آسیا شناختند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از روابط عمومی فدراسیون تکواندو، دهمین دوره رقابت‌های پاراتکواندو قهرمانی آسیا فردا جمعه دهم مردادماه با حضور ۱۰۷ ورزشکار از ۱۸ کشور به میزبانی مالزی در شهر «کوچینگ» برگزار خواهد شد. قرعه کشی این مسابقات عصر امروز به وقت محلی برگزار و اعضای تیم ملی کشورمان رقبای خود را شناختند.

بر همین اساس در وزن ۸۰- کیلوگرم مهدی پوررهنما درو نخست به دیدار «محمدواف» از ازبکستان می‌رود و در صورت برتری در مرحله نیمه نهایی یکی از تکواندوکاران کره جنوبی، هند یا ژاپن را پیش رو دارد. در این وزن ۱۰ تکواندوکار حضور دارند که علیرضا بخت دیگر نماینده کشورمان پس از یک دور استراحت با برنده فیلیپین و عراق برای صعود به نیمه نهایی پیکار خواهد کرد.

در وزن ۷۰- کیلوگرم ۱۵ پارتکواندوکار رقابت می‌کنند که امیرمحمد حقیقت شناس دور نخست به دیدار «کومار» از هند می‌رود و در صورت برتری با برنده چین و مغولستان برای صعود به دیدار نیمه نهایی مبارزه خواهد کرد.

سعید صادقیان پور در وزن ۶۳- کیلوگرم دور نخست را با قرعه استراحت پشت سر خواهد گذاشت و سپس به دیدار برنده هند و مالزی می‌رود. در این وزن ۱۷ پاراتکواندوکار مبارزه خواهند کرد.

در وزن ۵۸- کیلوگرم محمدطه حسن پور ابتدا به مصاف «شونازاروا» از ازبکستان می‌رود و در صورت برتری با «ون گیسانگ» از چین پیکار می‌کند. در این وزن ۱۵ پاراتکواندوکار حضور دارند.

در وزن ۸۰+ کیلوگرم که ۸ پاراتکواندوکار مبارزه خواهند کرد، حامد حقیقت شناس در اولین مبارزه «آمیت کومار» از هند را پیش رو دارد و در صورت برتری برای صعود به دیدار پایانی با برنده قزاقستان و عراق مبارزه خواهد کرد.

در گروه دختران و در وزن ۶۵- کیلوگرم که ۵ پاراتکواندوکار حضور دارند، لیلا میرزایی در مرحله نیمه با «فواپون» از تایلند مبارزه می‌کند. در آن سوی جدول هم دو پاراتکواندوکار از ازبکستان و یک نماینده از قزاقستان برای رسیدن به دیدار نهایی تلاش خواهند کرد.

در وزن ۵۷- کیلوگرم که ۷ پاراتکواندوکار مبارزه می‌کنند، دو نماینده کشورمان در یک سوی جدول قرار دارند. زهرا رحیمی با به دیدار «ملیکوزیووا» از ازبکستان می‌رود و مریم عبدالله پور با «کاملیا» از قزاقستان پیکار می‌کند. رحیمی و عبدالله پور در صورت برتری مقابل رقبای خود در دیدار نهایی برای صعود به دیدار نهایی با هم پیکار می‌کنند.

روزا ابراهیمی در وزن ۵۲- کیلوگرم که ۷ تکواندوکار حضور دارند، دور نخست با «الاف ایسما» از تیم پناهندگان مبارزه می‌کند و در صورت برتری به دیدار برنده ازبکستان و هند می‌رود.

در وزن ۴۷- کیلوگرم هم ۶ تکواندوکار مبارزه می‌کنند که آیلار جامی بعد از یک دور استراحت با برنده نپال و ازبکستان مبارزه می‌کند.

مرضیه نصراللهی هم در وزن ۶۵+ کیلوگرم در مرحله نیمه نهایی به دیدار «نور مامینووا» از ازبکستان می‌رود. در این وزن چهار پاراتکواندوکار حضور دارند که از آن سوی جدول هم نمایندگان هند و قزاقستان برای صعود به دیدار نهایی تلاش می‌کنند.

هدایت تیم ملی پاراتکواندو در گروه مردان بر عهده پیام خانلرخانی است و مهدی احمدی هم در کنار وی قرار دارد. در گروه دختران عاطفه کشاورز به عنوان سرمربی حضور دارد، لیلا خزایی هم همکار وی باشد. جمشید سهرابی رئیس انجمن پاراتکواندو نیز سرپرستی تیم را برعهده دارد. 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه