logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  2. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  3. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  4. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  5. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  6. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  7. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  8. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  9. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  10. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  11. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  12. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  13. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  14. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  15. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  16. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  17. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  18. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  19. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  20. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد

گرامیداشت ۵۰ سالگی «جنگ ستارگان» با اکران مجدد در سینماها

گرامیداشت ۵۰ سالگی «جنگ ستارگان» با اکران مجدد در سینماها
«جنگ ستارگان: امیدی تازه» در سال ۲۰۲۷ به مناسبت پنجاهمین سالگرد اکرانش، دوباره راهی سینماها می‌شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ورایتی، فیلمی که حماسه اسکای‌واکر را آغاز کرد و آغازگر شور و هیجان فرنچایزهای هالیوودی شد، دوباره به سینماها بازمی‌گردد. «جنگ ستارگان: امیدی تازه» ۳۰ آوریل ۲۰۲۷، به مناسبت پنجاهمین سالگرد اولین نمایش فیلم، به پرده بزرگ سینما باز خواهد گشت.

دیزنی که سال ۲۰۱۲ لوکاس‌فیلم و در کنار آن حق پخش مجموعه «جنگ ستارگان» را به قیمت ۴ میلیارد دلار خرید، دیروز جمعه خبر داد که قصد دارد این فیلم را اکران مجدد کند.

برنامه‌های دیزنی برای بازگرداندن «جنگ ستارگان» به سینماها به نوعی رازی آشکار بود که هرچند تاکنون استودیو هنوز آن را رسمی نکرده بود، اما انتظارش می‌رفت.

امسال، سالگرد بزرگی برای این مجموعه اپرای فضایی است و گفته شده «جنگ ستارگان: مبارز ستاره‌ای» ۲۸ می ۲۰۲۷ در سینماها اکران می‌شود. شاون لوی کارگردانی این فیلم را بر عهده دارد و رایان گاسلینگ و میا گاث در آن بازی می‌کنند. سال آینده، دیزنی «مندلورین و گروگو» را منتشر خواهد کرد که اولین فیلم از مجموعه «جنگ ستارگان» پس از اکران «خیزش اسکای‌واکر» در سال ۲۰۱۹ است.

از زمانی که دیزنی لوکاس‌فیلم را خرید، این استودیو سه‌گانه‌ای موفق از فیلم‌ها را با «نیرو برمی‌خیزد» شروع کرد و چندین سریال آنلاین مانند «مندلورین» و «آندور» را به نمایش گذاشت. این استودیو البته «سولو»، درباره هان سولو را هم ساخت که در گیشه شکست خورد.

جورج لوکاس کارگردانی و نویسندگی «امیدی تازه» را بر عهده داشت که هریسون فورد، مارک همیل و کری فیشر در آن بازی کردند. سال ۱۹۷۷ این فیلم با عنوان «جنگ ستارگان» اکران شد ولی هنگام اکران مجدد در سال ۱۹۸۱ نام آن به «امیدی تازه» تغییر یافت. بعد از آن دنباله‌های موفقیت‌آمیز دیگری با نام‌های «امپراتوری ضربه می‌زند» و «بازگشت جدای» به ترتیب در سال‌های ۱۹۸۰ و ۱۹۸۳ ساخته شدند. این ۳ فیلم سه‌گانه اصلی جنگ ستارگان را تشکیل می‌دهند. پس از آن سه‌گانه پیش‌درآمد در سال‌های ۱۹۹۹، ۲۰۰۲ و ۲۰۰۵ اکران شد و پس از گذشت ۱۰ سال سه‌گانه جدیدی با فیلم «نیرو برمی‌خیزد» پا به عرصه نهاد که با «آخرین جدای» در سال ۲۰۱۷ ادامه و با «خیزش اسکای واکر» در سال ۲۰۱۹، سه گانه دنباله نیز پایان یافت. هر ۹ فیلم نامزد جایزه اسکار و ۲ فیلم اول موفق به کسب این جایزه شدند. این مجموعه تاکنون ۸.۵ میلیارد دلار فروش جهانی داشته است.
 
 
 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه