logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

کوثری در گفتگو با دانا:

شورای عالی دفاع برای غافلگیری دشمن تشکیل شده است‌/ در شرایط جنگی تصمیمات باید سریع گرفته شود

شورای عالی دفاع برای غافلگیری دشمن تشکیل شده است‌/ در شرایط جنگی تصمیمات باید سریع گرفته شود
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: نمی توان در شرایط جنگی جلسات طولانی و با صبر و حوصله دوران صلح را برگزار کرد بلکه باید تصمیات سریع و قاطع برای غافلگیر کردن دشمن گرفته شود.

اسماعیل کوثری، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار سیاسی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ با اشاره به مصوبه تشکیل شورای عالی دفاع گفت: در جریان جنگ تحمیلی 12 روزه رژیم صهیونیستی با پشتیبانی آمریکا جنگی تمام عیار را به ملت و کشور ایران تحمیل کردند تا اینگونه جنگی آغاز شود و ما برای آنکه دست برتر در جنگ را داشته باشیم به تشکیل شورای عالی دفاع اقدام کردیم.

وی با بیان اینکه در شرایط صلح و آرامش، تأمین امنیت کشور بر عهده شورای عالی امنیت کشور و شورای های تأمین استان ها است، ادامه‌ داد: در شرایطی که کشور درگیر جنگ می شود باید تغییرات در مدیریت امنیت کشور داده شود تا تصمیمات متناسب با شرایط جنگی با سرعت بیشتر گرفته شود.

نماینده مردم تهران با بیان اینکه شورای عالی دفاع در حقیقت از اختیارات اصل 110 فرمانده کل قوا اسن که براساس زمان جنگی اتخاذ می شود، تاکید کرد: شورای عالی دفاع به منظور تصمیمات سریع حوزه دفاعی و تهاجمی در شرایط جنگ تشکیل می شود.

وی با اشاره به اینکه در این شورا تصمیمات با حضور فرماندهان و نیروهای مسلح اتخاذ می شود، گفت: لزوم تصمیم گیری در شرایط جنگ براساس نظر و پیشنهاد نیروهای مسلح که در خط مقدم مبارزه با دشمن هستند امر مهم و ضروری به شمار می رود و می تواند تصمیم گیری ها را با دقت بیشتر انجام دهد.

کوثری با بیان اینکه شورای عالی دفاع به منظور تصمیمات سریع تر در شرایط جنگی تشکیل خواهد شد، ادامه‌ داد: در زمان درگیری باید گفت سرعت عمل و غنیمت شمردن زمان بسیار اهمیت دارد از این رو تصمیم گیری های فوری با در نظر گرفتن ابعاد مختلف زمان امری ضروری به شمار می رود.

نماینده مردم تهران در مجلس با اشاره به اینکه در جریان جنگ تحمیلی هم شورای دفاع تصمیمات کلان در خصوص جنگ را می گرفت و به زیر مجموعه ها ابلاغ می کرد تاکید کرد: در شرایط کنونی نیز برای تصمیمات سریع، دقیق و همه جانبه برای ورود به میدان نبرد تشکیل این شورا اهمیت داشته و امری ضروری محسوب می شود.

کوثری گفت: نمی توان در شرایط جنگ جلسات طولانی و با صبر و حوصله دوران صلح برگزار کرد بلکه برای غافلگیر کردن دشمن باید جلسات ضربتی، سریع و همه جانبه گرفته شود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه