اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

جیمز کامرون می‌خواهد نشان دهد بمب اتمی یعنی چه!

جیمز کامرون می‌خواهد نشان دهد بمب اتمی یعنی چه!
جیمز کامرون قصد دارد «ارواح هیروشیما» را به صورت سه‌بعدی فیلمبرداری کند تا نشان دهد انفجار بمب اتمی چگونه بود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ورلد آف ریل، در حالی که وسواس جیمز کامرون نسبت به مجموعه «آواتار» قصد فروکش کردن ندارد و «آواتار ۳» برای دسامبر ۲۰۲۵ و «آواتار ۴» برای سال ۲۰۲۹ برنامه‌ریزی شده، این کارگردان قرار است برای یک پروژه بسیار جدی‌تر یعنی ساخت فیلم «ارواح هیروشیما»، این وقفه ۴ ساله را در این میان پرکند.

ساخت «ارواح هیروشیما» مدت‌هاست که مطرح بوده و این فیلم قرار است با اقتباس از کتابی به همین نام نوشته چارلز پلگرینو ساخته شود تا اولین فیلم بلند کامرون غیر از «آواتار» از زمان «تایتانیک» در سال ۱۹۹۷ باشد. در واقع ۳ دهه از زندگی کامرون توسط موجودات فضایی آبی رنگ و پاندورا اشغال شده است.

اکنون کامرون در مصاحبه جدیدی فاش کرده که اگرچه هنوز فیلمنامه را ننوشته است اما به «ارواح هیروشیما» کاملاً متعهد است و قصد دارد آن را بین «آواتار ۳» و «آواتار ۴» بسازد.

وی گفته است: این ممکن است چالش‌برانگیزترین فیلمی باشد که تا به حال ساخته‌ام چون هنوز کاملا تکلیفم با خودم برای این که چگونه به فیلم بپردازم و این که چگونه باید به داستان صادق باشم اما در عین حال موجب وحشت مردم نشوم، روشن نیست.

کامرون کارگردانی است که برای جابه‌جایی مرزهای سینمایی شناخته می‌شود و اکنون قصد دارد با هدف غرق کردن بینندگان در یکی از بزرگترین وحشت‌های تاریخ بازگردد. جای تعجب نیست که او برای این پروژه ساخت سه‌بعدی را انتخاب کرده است.

وی افزوده است: می‌خواهم به شما نشان دهم وضعیت چگونه بود. شما فقط آنجا هستید و تماشا می‌کنید، شما شاهد تاریخ هستید، شاهد آنچه واقعاً اتفاق افتاده و ما می‌توانیم این کار را انجام دهیم. در صورت لزوم، آن را به صورت سه‌بعدی فیلمبرداری خواهم کرد. می‌خواهم تا جایی که می‌توانم موضوع برای شما واقعی کنم. نمی‌دانم قرار است فیلم من را به کجا ببرد و حتی به نوعی از این فیلم می‌ترسم.

این پروژه از آنجا شکل گرفت که او در زمان مرگ تسوتومو یاماگوچی - تنها بازمانده رسمی بمباران هیروشیما و ناگازاکی - قول ساخت آن را داد. داستان تا حدودی بر سفر واقعی یاماگوچی تمرکز خواهد داشت؛ زنده ماندن از بمباران هیروشیما در سال ۱۹۴۵، سفر به ناگازاکی و تحمل دومین انفجار هسته‌ای.

آنهایی که با «ترمیناتور» و «بیگانگان» به سن بلوغ رسیده‌اند، انتظار برای یک فیلم بلند غیرپاندورایی خیلی طولانی شده و در حالی که «آواتار» همچنان به پیشرفت فن‌آوری کمک می‌کند و به جذب میلیاردها دلار ادامه می‌دهد، خیلی از طرفداران سینمای کامرون مشتاق چیزی انسانی از او هستند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه