logo
جمعه 10 مهر 1405 | جمعه 02 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

توطئه داعش برای هدف قرار دادن زائران اربعین خنثی شد

توطئه داعش برای هدف قرار دادن زائران اربعین خنثی شد
استاندار کربلا از خنثی‌سازی یک طرح تروریستی برای هدف قرار دادن زائران اربعین امام حسین (ع) خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ «نصیف جاسم الخطابی» استاندار کربلا از خنثی‌سازی یک طرح تروریستی برای هدف قرار دادن زائران اربعین امام حسین (ع) خبر داد.

به گزارش خبرگزاری رسمی عراق (واع)، الخطابی در نشستی خبری اعلام کرد: گروه اطلاعاتی «صقور» در استان کربلا با نظارت مستقیم دادگاه تحقیق کربلا، عملیاتی اطلاعاتی را با سطح بالایی از محرمانه بودن و دقت انجام داد.

وی افزود: در نتیجه این عملیات، ۲۲ تروریست بازداشت شدند که قصد داشتند اقدامات جنایتکارانه‌ای از جمله کارگذاری بمب‌های کنار جاده‌ای در مسیر زائران، حمله به نیروهای امنیتی و موکب‌های حسینی و همچنین تلاش برای مسموم‌سازی در محل‌های تجمع زائران، به ‌ویژه در جاده جنوبی استان، انجام دهند.

استاندار کربلا ادامه داد: در میان طرح‌های خنثی‌شده، تلاش برای هدف قرار دادن یکی از حسینیه‌های مسیر کربلای معلی به نجف اشرف نیز وجود داشت که این نقشه با همکاری نهادهای قضایی و امنیتی ناکام ماند.

استاندار کربلا تاکید کرد: متهمان مدارک و شواهدی در اختیار داشتند که نیات‌ تروریستی آن‌ها را اثبات می‌کند و آن‌ها در مقابل دادگاه به عضویت خود در گروه تروریستی داعش اعتراف کرده‌اند.

وی افزود برخی از متهمان با طرف‌های خارجی در ارتباط بوده‌اند، از جمله فردی که مستقیماً با رژیم صهیونیستی و حامیان تروریسم در تماس بوده است.

الخطابی در پایان تاکید کرد: تلاش‌های امنیتی برای محافظت از زائران و فراهم‌سازی فضایی امن در مناسبت‌های دینی پیش‌رو همچنان ادامه دارد.

در عین حال میدل ایست نیوز گزارش داد سرویس اطلاعات نظامی عراق از بازداشت مسؤول توزیع اموال بین اعضای گروه تروریستی داعش در استان صلاح‌الدین خبر داد.

به گزارش خبرگزاری رسمی عراق (واع)، مدیریت سرویس اطلاعات نظامی عراق امروز جمعه در بیانیه‌ای اعلام کرد فرد بازداشت شده که زن است نقشی کلیدی در تأمین و توزیع منابع مالی بین عناصر داعش داشته و بازداشت وی، ضربه‌ای جدی به ساختار پشتیبانی مالی این گروه تروریستی در منطقه محسوب می‌شود.

عملیات برای بازداشت این شخص در چارچوب تلاش‌های مداوم دستگاه‌های امنیتی عراق برای شناسایی و نابود کردن بقایای گروه تروریستی داعش و خشکاندن منابع مالی آن‌ صورت گرفته است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه