اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

جوکار در گفتگو با دانا:

واشنگتن به دنبال افزایش فشار بر ایران از طریق گذرگاه زنگزور است/ توافق زنگزور اجرایی نخواهد شد

واشنگتن به دنبال افزایش فشار بر ایران از طریق گذرگاه زنگزور است/ توافق زنگزور اجرایی نخواهد شد
نماینده مردم یزد در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه توافق زنگزور قطعا اجرایی نخواهد شد، گفت: دولت باید به طور جدی مخالفت خود را با این مسئله اعلام کند.

محمدصالح جوکار، نماینده مردم یزد صدوق در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ با اشاره به اینکه موضوع گذرگاه زنگزور از مدت های قبل مطرح بوده و جمهوری اسلامی ایران موضع خود را در این باره اعلام کرده است، گفت: متأسفانه دولت آذربایجان پایبند به هیچ کدام از پروتکل ها در سطح منطقه نیست و به عنوان یک نیروی نیابتی برای آمریکا و رژیم صهیونیستی  ر منطقه نقش آفرینی می کند.

وی با اشاره به اینکه آخرین خوش خدمتی این کشور به آمریکا واگذاری گذرگاه زنگزور ایالات متحده است، عنوان کرد: امنیت منطقه باید به دست کشورهای منطقه تأمین شود، اما واشنگتن به دنبال افزایش فشار به ایران محوریت این توافق را در دست گرفته است.

جوکار با بیان اینکه این توافقنامه برای ما قابل قبول نیست و جلوگیری از تغییر ژئوپلیتیک منطقه خط قرمز ماست، تصریح کرد: آمریکا در هر کجا ورود کرد چیزی جز ایجاد ناامنی و کشتار مردم از خود بر جای نگذاشت، آنها تحت عنوان ایجاد ثبات وارد یک منطقه می شوند اما در پشت پرده به دنبال فشار بر کشورهایی هستند که با آنها همسو نیستند.

جوکار با اشاره به اینکه دولت باید به شدت مخالفت خود را در این خصوص اعلام کند، ادامه داد: این توافقنامه اصلا قابل قبول نیست چرا که اگر قرار است تغییراتی در ژئوپلتیک منطقه شاهد باشیم باید با توافق و رضایت کشورهای منطقه باشد و هیچ ربطی به دولتی مثل آمریکا ندارد.

وی با اشاره به اینکه جای تعجب دارد که دولت ارمنستان این توافقنامه ننگین را پذیرفته است، گفت: این توافق در آینده زمینه ساز فشار بیشتر به دولت ارمنستان خواهد بود، در حوزه قفقاز آمریکا و رژیم صهیونیستی به دنبال نفوذ بیشتر است تا تنگناهای ژئوپلتیک برای ایران و روسیه ایجاد کند.

جوکار با اشاره به اینکه این طرح قطعا اجرایی نخواهد شد، تصریح کرد؛ دولت باید رسما با این اقدام غیر راهبردی در منطقه مخالفت کند.

نماینده مردم یزد در مجلس با اشاره  به بیانیه‌ وزارت خارجه کشورمان در خصوص این توافق گفت: این بیانیه انفعالی اصلا قابل قبول نبود حداقل باید یک موضع راسخ در این باره از سوی دستگاه دیپلماسی اتخاذ می شد.

این نماینده مجلس خاطرنشان کرد: مجلس حتما با این مسئله مخالفت کرده و به آن ورود می کند، امروز ما منافع مشترکی در منطقه قفقاز با سایر کشورها داریم و باید براساس این منافع مشترک تصمیم گیری شود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه