اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

رسایی در گفتگو با دانا:

وزیر کشور حتما استاندار مازندران را برکنار می کند/آقای یونسی درباره برخورد با مردم در بیمارستان خصوصی اش توضیح دهد!

وزیر کشور حتما استاندار مازندران را برکنار می کند/آقای یونسی درباره برخورد با مردم در بیمارستان خصوصی اش توضیح دهد!
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: استاندار مازندران توضیح دهد که در بیمارستان خصوصی اش در سازی با مردمی که مشکل اقتصادی دارند چگونه رفتار می شود.

حمیدرسایی، نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ با اشاره به اظهارات استاندار مازندران درباره حجاب گفت: آقای یونسی که بدون سابقه اجرایی و با تخصص مجاری ادراری در شمال کشور که یک منطقه پر مسئله با مردم پرتلاش است به استانداری مازندران رسیده است در حالی که به برگزاری کنسرت در این منطقه افتخار می کند عنوان کرده است که من مسئول معیشت و اقتصاد مردم هستم و به عفاف و حجاب در جامعه ای که مردم آن گرسنه هستند اعتقادی ندارم.

وی با بیان اینکه شما حتی توان حل مشکل معیشت و حتی آب و برق را هم نداشتید و با اظهار ضعف بهانه دست دشمن دادید حالا روی موضوع حجاب دست گذاشتید، ادامه داد: مردم هم به استاندار بودن شما اعتقادی ندارند و بدون شک وزیر کشور شما را که هیچ سابقه اجرایی ندارید ظرفیت های استان را به حاشیه بردید، برکنار خواهد کرد.

این نماینده مجلس با طرح سوال از استاندار مازندارن تصریح کرد: شما براساس چه ضابطه ای تنها به صرف داشتن تخصص مجاری ادراری به عنوان استاندار مازندارن انتخاب شدید؟

رسایی با اشاره به فعالیت استاندار مازندران در ستاد انتخاباتی مسعود پزشکیان ادامه داد: شما به پیشگاه مردم پاسخ دهید که سال گذشته در جریان انتخابات ریاست جمهوری چند میلیارد در ستاد انتخاباتی آقای پزشکیان هزینه کردید؟ 

نماینده مردم تهران با اشاره به وجود بیمارستان خصوصی استاندار مازندران در ساری تاکید کرد: توضیح دهید که در این بیمارستان با مردمی که مشکلات اقتصادی دارند چگونه برخورد می شود و سالانه چقدر از این بیمارستان درآمد دارید؟

رسایی با اشاره به اینکه استاندار مازندران قبل از برکناری باید پاسخ دهد که مشکل چند درصد از مردم مازندارن برگزاری کنسرت است ادامه داد: ما پاسخ این سوالات را می دانیم اما باید آقای استاندار خودش جواب سوالات را بدهد در غیر این صورت ما درباره تک تک این مسائل توضیح خواهیم داد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه