اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

کامران غضنفری در گفتگو با دانا:

عرضه مسکن نسخه نجات مستاجران/ استیضاح وزیر راه در دستور کار است، او باید پاسخ دهد

عرضه مسکن نسخه نجات مستاجران/ استیضاح وزیر راه در دستور کار است، او باید پاسخ دهد
نماینده مردم تهران در مجلس گفت: قصه مستاجران زمانی حل می‌شود که عرضه مسکن افزایش پیدا کند و مالیات خانه‌های خالی به‌درستی گرفته شود.

کامران غضنفری، نماینده مردم تهران در مجلس، در گفتگو با خبرنگار شبکه اطلاع رسانی راه دانا: در خصوص حمایت از مستاجران و وضعیت بازار مسکن اظهار داشت: قصه مستاجران زمانی حل می‌شود که عرضه مسکن افزایش پیدا کند و مالیات خانه‌های خالی به‌درستی گرفته شود؛ در حال حاضر ده‌ها هزار آپارتمان خالی به ویژه در نقاط بالای تهران وجود دارد که نه به فروش می‌رسند و نه اجاره داده می‌شوند و این باعث شده بازار مسکن با مشکل مواجه شود.

وی افزود: اگر قانون مالیات بر خانه‌های خالی که پیش‌تر تصویب شده بود اجرا شود، صاحبان این آپارتمان‌ها مجبور می‌شوند واحدهای خود را وارد بازار کنند. متاسفانه دولت‌ها یا این قانون را اجرا نمی‌کنند یا ضعیف اجرا می‌کنند، چرا که بخشی از سازوکارهای دولتی و برخی بانک‌ها هم در این زمینه دخیلند. برخی بانک‌ها هزاران آپارتمان ساخته‌اند و همچنان نگه داشته‌اند؛ اگر مالیات قانونی از آنها گرفته شود، مجبور می‌شوند این واحدها را عرضه کنند.

غضنفری ادامه داد: علاوه بر این، قانونی که در مجلس تصویب شده و حدود ۳۳۰ هزار هکتار از اراضی اطراف شهرها را برای اختصاص زمین به متقاضیان مسکن در کل کشور تعیین کرده است، اگر دولت آن را اجرا کند، بیش از ۹۰ درصد متقاضیان صاحب خانه یا زمین خواهند شد و می‌توانند با استفاده از تسهیلات مختلف ساخت و ساز کنند؛ اما متأسفانه دولت در این زمینه تعلل می‌کند و مجلس هم نمی‌تواند دولت را ملزم به اجرا کند.

وی درباره افزایش قیمت مسکن گفت: به دلیل کمبود عرضه و افزایش تقاضا، قیمت خانه‌ها و اجاره‌ها بالاست. اگر افراد بیشتری صاحب مسکن شوند، فشار بر بازار اجاره کاهش می‌یابد و قیمت‌ها دیگر به این شکل سرسام‌آور افزایش نمی‌یابد.

غضنفری با اشاره به راهکار مجلس برای ملزم کردن دولت به اجرای قوانین، بیان کرد: وقتی به توصیه‌ها، هشدارها و تذکرات توجه نمی‌کنند، راه باقی‌مانده استیضاح است. استیضاح وزیر راه و شهرسازی درخواست شده و امیدواریم با آغاز به کار مجدد مجلس، این استیضاح در دستور کار قرار گیرد تا وزیر پاسخگو باشد؛ یا قانون را اجرا می‌کند یا جای خود را به فرد دیگری می‌دهد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه