logo
جمعه 10 مهر 1405 | جمعه 02 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

حماس: اظهارات کاتس درباره عملیات غزه اعتراف به پاکسازی قومی است

حماس: اظهارات کاتس درباره عملیات غزه اعتراف به پاکسازی قومی است
جنبش مقاومت اسلامی فلسطین(حماس) اعلام کرد که تایید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی مبنی بر انجام عملیات نظامی در شهر غزه با قدرت آتش سنگین جهت کوچاندن ساکنان آن، اعتراف به جنایتی در سطح پاکسازی قومی است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ جنبش حماس امروز جمعه در بیانیه‌ای تاکید کرد: شهر غزه روزها در معرض عملیات تخریب سیستماتیک و کشتارهای هولناک و بی‌وقفه علیه غیرنظامیان بی‌گناه قرار گرفته است.

حماس در بیانیه خود پرسید: چگونه جهان در برابر جنایت‌های نسل کشی که رسما از سوی رهبران اشغالگران اعلام شده سکوت می‌کند و قوانین از بازدارندگی این رژیم سرکش ناتوان مانده‌اند؟

این جنبش اعلام کرد تاکید «یسرائیل کاتس» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی مبنی بر انجام عملیات نظامی در شهر غزه با قدرت آتش سنگین جهت کوچاندن ساکنان آن، اعتراف به جنایتی در سطح پاکسازی قومی است.

بنا بر گزارش سایت شبکه الجزیره، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی اعلام کرده طرح‌های ارتش برای اشغال شهر غزه را تصویب کرده که شامل حملات سنگین و کوچاندن فلسطینی‌ها می‌شود. وی همچنین تهدید کرد که این شهر را به سرنوشتی مشابه رفح و بیت حانون دچار خواهد کرد.

پیشتر رسانه‌های عبری گزارش دادند که وزیر جنگ رژیم صهیونیستی و رئیس ستاد ارتش این رژیم طرح‌های اشغال شهر غزه را بر اساس تصمیم اخیر کابینه امنیتی تصویب کردند.

این رسانه‌ها به نقل از منابعی گزارش دادند که ارتش اسرائیل تصمیم گرفته است فراخوان ۶۰ هزار سرباز ذخیره را به تعویق بیندازد و خدمت ۲۰ هزار نیروی ذخیره را به مدت ۴۰ روز دیگر تمدید کند.

تصمیم کاتس و «ایال زامیر» رئیس ستاد ارتش رژیم صهیونیستی پس از مذاکراتی در مقر وزارت جنگ در تل‌آویو برای تصویب طرح‌های اشغال شهر غزه اتخاذ شد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه