اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

قادری در گفتگو با دانا:

رژیم صهیونیستی هیچ راهبرد نظامی مشخصی ندارد/ صهیونیست ها خود را در معرض نبرد آخر الزمانی می بینند

رژیم صهیونیستی هیچ راهبرد نظامی مشخصی ندارد/ صهیونیست ها خود را در معرض نبرد آخر الزمانی می بینند
کارشناس مسائل بین الملل گفت: امروز اولویت صهیونیست ها بقا است اما هیچ راهبرد مشخص نظامی ندارند و با استرس و هراس فقط در حال جنایت هستند.

محمد قادری کارشناس مسائل بین الملل در گفتگو با خبرنگار شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ با اشاره به اینکه شرایط امروز رژیم صهیونیستی طی ۷۵ سال گذشته و بعد از روز نکبت تا به امروز نمونه مشابهی نداشته است، گفت: امروز در سرزمین‌های اشغالی رژیم صهیونیستی با بحران‌های مختلف داخلی، شکاف‌های نسلی و معضلات اجتماعی مواجه شده است.

وی با اشاره به اینکه هیچگاه طی دهه‌های گذشته سطح تنفر از صهیونیست ها تا این اندازه نبوده است، تصریح کرد: شرایط رژیم صهیونیستی امروز به گونه‌ای است که در عرصه بین الملل با نوعی تحریم نامحسوس مواجه شده است اگرچه کشورهای غربی تلاش می کنند تا فضایی برای تنفس صهیونیست ها حفظ کنند اما فضا به گونه ای است که نوعی تحریم نامحسوس مشابه آنچه در اواخر عمر رژیم آپارتاید آفریقای جنوبی رخ داد در حال شکل گیری است.

قادری تاکید کرد: عدم تعاملات در حوزه های علمی، اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی با رژیم صهیونیستی به خاطر حجم جنایات در حال وقوع از سوی این رژیم جعلی است.

کارشناس مسائل بین الملل با بیان اینکه رژیم صهیونیستی در مواجهه با جریان مقاومت نیز شرایط نابسامانی دارد، ادامه داد: رژیم صهیونیستی تلاش می کند تا با فضاسازی رسانه ای وانمود کند که با خاک یکسان کردن غزه برگ برنده ارتش آنهاست این در حالی است که در داخل سرزمین های اشغالی بسیاری بر این باورند که اهداف نتانیاهو به ویژه تسلط کامل بر غزه و آزادی اسرا محقق نشده است.

قادری با اشاره به اینکه جریان حامی نتانیاهو بر اساس انگاره ها و باورهای توراتی و ایدئولوژیکی عمل می کنند، گفت: یهودیان در طول تاریخ همواره دچار رویکرد خرافی بودند و این رویکرد امروز در حالی نمایان شده که صهیونیست ها خود را در معرض نبرد آخر الزمانی با جریان شیعه و اسلام ناب می بینند.

وی با اشاره به اینکه همین باور موجب شده که صهیونیست ها از هیچ جنایت و رفتار غیر انسانی کوتاهی نکنند، تصریح کرد: امروز اولویت صهیونیست ها بقا است اما هیچ راهبرد مشخص نظامی ندارند  و با استرس و هراس فقط در حال جنایت هستند.

کارشناس مسائل بین الملل با بیان اینکه صهیونیست ها بر این باورند که اگر حمله پیش دستانه نکنند نابود خواهند شد، گفت: طرح اسرائیل بزرگ یعنی گشایش چندین جبهه در برابر صهیونیست ها از اردن تا کویت و عراق و ترکیه و عربستان و ایران که در مسیر این ایده قرار دارند.

قادری با اشاره به اینکه ایده اسرائیل بزرگ موضوعی است که صهیونیست ها بتوانند به این بهانه گادر تهاجمی خود را حفظ کنند، ادامه داد: رژیم صهیونیستی تصور می کند بخش بزرگی از کشورهای منطقه که مشکلی با آنها ندارند و مخالفتی نمی کنند با آنها همراه هستند.

وی ادامه داد: جریان صهیونیستی در قرن نوزدهم و همزمان با محوریت هرتسل شکل گرفت و بعدها با شکل گیری کنفرانس های صهیونیستی اشغال فلسطین گسترده و جریان صهیونیستی که مادر آن یهودیت است، شکل گرفت اما جریان صهونیست تنها محدود به یهودیان نیست مسلمان صهیونیستی، مسیحی صهیونیستی و جریان قدرت و ثروت نیز با این رژیم جعلی پیوند خورده است.

این کارشناس مسائل بین الملل با اشاره به اینکه کشورهای بین الملل همواره در مواقع مختلف حمایت خود را از رژیم صهیونیستی اعلام کردند، عنوان کرد: برخی دولت های اسلامی هم اراده مبارزه با رژیم صهیونیستی را ندارند.

قادری با اشاره به اینکه نتانیاهو با هدف حذف سر افعی به ایران حمله کرد،گفت: نتانیاهو بر این باور بود که باید با حمله به ایران سر افعی را بزند، صهیونیست ها تصور می کردند ظرف چند روز ایران دچار فروپاشی خواهد شد و در نهایت بقیه منطقه در اختیار آنها خواهد بود اما تصورات آنها توهمی بیش نبود. 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه