logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

تاکید بن سلمان بر پایان فوری جنگ غزه و مخالفت با تضعیف راه حل ۲ دولتی

تاکید بن سلمان بر پایان فوری جنگ غزه و مخالفت با تضعیف راه حل ۲ دولتی
ولیعهد عربستان شامگاه سه‌شنبه تماس تلفنی از رئیس جمهور فرانسه دریافت کرد که طی آن، آنها درباره تحولات سرزمین‌های اشغالی فلسطین گفت‌وگو کردند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛«محمد بن سلمان»، ولیعهد عربستان به «امانوئل ماکرون»، رئیس جمهور فرانسه گفت: ما موضع خود را مبنی بر پایان فوری جنگ در غزه و محکومیت هرگونه اقدامی که راه حل دو دولتی را تضعیف کند، تاکید می‌کنیم.

خبرگزاری رسمی سعودی (واس) گزارش داد که در این تماس، زمینه‌های همکاری بین پادشاهی عربستان و فرانسه در تعدادی از زمینه‌ها و فرصت‌های تقویت آنها مورد بحث قرار گرفت. همچنین تحولات منطقه، از جمله تحولات سرزمین‌های اشغالی فلسطین و تلاش‌ها برای پایان دادن به فاجعه انسانی در غزه نیز بررسی شد.

به گزارش خبرگزاری سعودی، شاهزاده محمد بن سلمان علاوه بر محکومیت هرگونه اقدامی که راه حل دو دولتی را تضعیف کند، موضع عربستان سعودی مبنی بر پایان فوری جنگ در غزه و لزوم دستیابی به صلحی عادلانه، امن و جامع در خاورمیانه را تکرار کرد.

از سوی دیگر، رئیس جمهور فرانسه در پستی در پلتفرم X اعلام کرد که با محمد بن سلمان صحبت کرده است و توضیح داد که آنها در ۲۲ سپتامبر ریاست مشترک کنفرانس راه حل دو دولتی در نیویورک را بر عهده خواهند داشت.

ماکرون افزود: «هدف ما روشن است: بسیج گسترده‌ترین حمایت بین‌المللی ممکن برای راه حل دو دولتی که تنها راه دستیابی به آرمان‌های مشروع اسرائیلی‌ها و فلسطینی‌ها است. این امر مستلزم اجرای آتش‌بس دائمی، آزادی همه زندانیان، تحویل کمک‌های بشردوستانه در مقیاس بزرگ به مردم غزه و استقرار یک مأموریت تثبیت در غزه است.» 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه