logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  2. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  3. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  4. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  5. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  6. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  7. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  8. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  9. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  10. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  11. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  12. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  13. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  14. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  15. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  16. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  17. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  18. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  19. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  20. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد

اجلاس دوحه؛

امیر قطر: حمله به پایتخت ما بزدلانه بود

امیر قطر: حمله به پایتخت ما بزدلانه بود
امیر قطر در سخنانی در آغاز به کار اجلاس اضطراری سران کشورهای عربی و اسلامی در دوحه گفت: شهروندان ما شگفت‌زده شدند و سراسر جهان از این تجاوز و اقدام تروریستی بزدلانه شوکه شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از الجزیره، نشست اضطراری سران کشورهای عربی و اسلامی در دوحه با سخنرانی امیر قطر برگزار شد.

شیخ تمیم بن حمد آل ثانی امیر قطر گفت: پایتخت ما مورد حمله ناجوانمردانه‌ای قرار گرفت و منزلی را هدف گرفت که خانواده‌های رهبران حماس و هیئت مذاکره‌کننده این جنبش در آن اقامت داشتند.

وی افزود: شهروندان ما شگفت‌زده شدند و سراسر جهان از این تجاوز و اقدام تروریستی بزدلانه شوکه شد. جنگ اسرائیلی علیه غزه به جنگی برای نابودی و نسل‌کشی تبدیل شده است.

شیخ تمیم بیان کرد: دوحه میزبان هیئت‌هایی از حماس و اسرائیل بوده و میانجی‌گری ما به آزادی اسرای اسرائیلی و فلسطینی انجامیده است.هنگام وقوع این حمله ناجوانمردانه، رهبری حماس در حال بررسی پیشنهادی آمریکایی بود که از طریق ما و مصر دریافت کرده بود.

وی گفت: محل نشست رهبران حماس برای بررسی طرح آمریکایی، برای همه شناخته شده بود. اگر اسرائیل قصد ترور رهبری سیاسی جنبش حماس را دارد، پس چرا با آن مذاکره می‌کند؟ تجاوز اسرائیل آشکار، ناجوانمردانه و بزدلانه است. کسی که به‌طور مداوم و هدفمند طرف مذاکره‌کننده را هدف قرار می‌دهد، در واقع در پی ناکام گذاشتن مذاکرات است.

تمیم تاکید کرد: اسرائیل به دنبال این است که غزه را به منطقه غیرقابل سکونت برای زندگی تبدیل کند و ساکنان آن را کوچ دهد. اسرائیل در راستای تجزیه سوریه حرکت می کند و طرحهای آن اجرایی نخواهد شد. نتانیاهو در رویای این است که منطقه عربی منطقه نفوذ اسرائیل شود و این توهم خطرناکی است.

دبیر کل سازمان همکاری اسلامی: شورای امنیت اسرائیل را به خاطر جنایاتش پاسخگو کند

حسین ابراهیم طه دبیرکل سازمان همکاری اسلامی امروز دوشنبه در نشست سران کشورهای عضو این سازمان در سخنانی اعلام کرد: این اجلاس فرصتی برای اتخاذ موضعی واحد و قاطع علیه تجاوز شنیع اسرائیل (به دوحه در قطر) است.

دبیرکل سازمان همکاری اسلامی در این خصوص ادامه داد: ما بار دیگر تجاوز آشکار علیه کشور قطر و حاکمیت ارضی آن را به شدت محکوم می‌کنیم. ما از شورای امنیت می‌خواهیم که مسئولیت‌های خود را برعهده بگیرد و اسرائیل را به خاطر جنایاتش پاسخگو کند.

حسین ابراهیم طه در این باره اضافه کرد: ما حمایت خود را از نتایج کنفرانس بین‌المللی حل مسئله فلسطین و راه حل (موسوم به) دو دولتی اعلام می‌کنیم. اطمینان داریم که نتایج این اجلاس همبستگی عربی و اسلامی را تقویت خواهد کرد.

وی سپس افزود: تجاوز اسرائیل به حاکمیت قطر از همه حدود فراتر رفته و همه اصول انسانی را نیز نقض کرد.

تاکید پادشاه اردن بر ضرورت اقدامات عملی علیه تل آویو

عبدالله دوم شاه اردن در سخنانی در اجلاس دوحه گفت: امنیت قطر به مثابه امنیت ما و ثبات آن به مثابه ثبات ما است و ما حمایت تمام عیاری از آن داریم.

وی افزود: اسرائیل به اقدامات خود در کرانه باختری ادامه داده و راهکار دودولتی را به نابودی می کشاند.

پادشاه اردن تاکید کرد: باید تصمیمات عملی برای مقابله با این خطر و برای توقف جنگ غزه و ممانعت از کوچاندن ملت فلسطین در نشست ما اتخاذ شود.

وی افزود: واکنش ما به حمله به قطر باید کوبنده و روشن باشد.

السودانی: حمله به قطر پیام منفی ارسال می کند

«محمد شیاع سودانی»، نخست وزیر عراق امروز دوشنبه در نشست سران کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی در دوحه قطر در سخنانی اعلام کرد: حمله به قطر پیام منفی ارسال می‌کند مبنی بر اینکه شانس راه‌حل‌های مسالمت‌آمیز را از بین می‌برد.

نخست وزیر عراق در این خصوص ادامه داد: ادامه سیاست‌های اسرائیل بدون بازدارندگی، به بی‌ثباتی بیشتر منجر خواهد شد و امنیت هیچ طرفی را تأمین نخواهد کرد. ما تأکید می‌کنیم که امنیت و ثبات هر کشور عربی یا اسلامی بخش جدایی‌ناپذیری از امنیت جمعی ماست.

«محمد شیاع سودانی»، در این ارتباط اضافه کرد: پیشنهاد می‌کنم یک موضع واحد عربی و اسلامی در محکومیت حمله به کشور برادر قطر اتخاذ شود. پیشنهاد من این است که هرگونه حمله به هر کشور عربی یا اسلامی به عنوان تهدیدی برای همه کشورهای مذکور تلقی شود. باید یک نقشه راه جامع برای برقراری آتش‌بس کامل در غزه تدوین گردد.

وی در ادامه افزود: پیشنهاد می‌کنم یک کمیته مشترک عربی-اسلامی تشکیل شود تا موضع ما را به شورای امنیت و نهادهای بین‌المللی منتقل کند. ما یک فرصت واقعی داریم تا پیام روشنی ارسال کنیم مبنی بر اینکه امنیت کشورمان موضوع قابل مذاکره نیست.

 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه