اخبار داغ
  1. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  2. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  3. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  4. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  5. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  6. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران چگونه صادر شد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  7. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  8. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  9. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  10. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  11. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  12. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  13. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  14. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  15. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  16. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  17. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  18. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  19. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  20. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل

تولید در صنعت نان ۵ درصد رشد کرد

تولید در صنعت نان ۵ درصد رشد کرد
معاون صنایع عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: با تمام مشکلات صنعت نان کشور، این صنعت در پنج ماهه نخست امسال نسبت به سال گذشته پنج درصد رشد را تجربه کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ امروز جمعه ۲۸ شهریور ۱۴۰۴ هم اندیشی صنعت نان در کنار هفدهمین نمایشگاه صنعت نان در محل دائمی نمایشگاه بین‌المللی تهران برگزار شد.

 

ابراهیم شیخی، معاون صنایع عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت در این مراسم گفت: در ۵ ماهه نخست سال در مقایسه با سال گذشته با تمام مشکلات، تولید ۵ درصد رشد داشت.

 

وی افزود: موضوع قیمت گندم، آرد و نان و تفاوت بیش از ۲۵ برابری آن یکی از چالش‌های این صنعت بوده که باید قیمت‌گذاری دستوری را هم به آن اضافه کرد.

 

وی اظهار کرد: در این مدار توسعه نیافتگی صنعت نان، تمام زنجیره از دولت، مردم، تولیدکنندگان و نانوایان عنوان می‌کنند در حال زیان هستند.

 

این مسئول دولتی با تأکید بر زیان چرخه تولید و توسعه صنعت نان، ادامه داد: این نگرانی زمانی افزایش می‌یابد که سلامت مردم هم بهبود پیدا نمی‌کند.

 

شیخی تصریح کرد: این چرخه معیوب باید اصلاح شود؛ اصلاحی که در طول دهه‌های گذشته ناموفق بوده است.

 

معاون صنایع عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت در ادامه سخنان خود گفت: در مسیر اصلاح نخست باید آمار اتلاف نان در کشور کاهش یابد زیرا بررسی‌ها نشان می‌دهد نان در کشور تا ۲۰ درصد به ضایعات تبدیل می‌شود.

 

وی افزود: مسئله دیگر، مشارکت تمام تشکل‌ها در این روند اصلاح و اینکه تحول آفرینی باید یکباره باشد نه همراه با تأخیر.

 

این مسئول دولتی اظهار کرد: اگر قرار است یارانه‌ای به صنعت نان پرداخت شود باید هدفمند بوده و منجر به بهبود سلامت مردم بهبود شود.

 

شیخی در پایان گفت: پرداخت یارانه مستقیم باید با بررسی نهادهای صنفی و ذی ربط در موقعیت‌های گوناگون انجام شود که به هدف اثبات کند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه