logo
شنبه 18 مهر 1405 | شنبه 10 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. پارادوکس گیشه؛ سلطه‌ی کمدی و بحران بقای ژانر اجتماعی
  2. اصفهان؛ تماشاخانه جهانی قصه‌های کودکانه
  3. گزافه گویی های ترامپ برای سفیدشویی حمله احتمالی به ایران/ ایران در آمادگی صد در صدی
  4. آمریکا راهی جز پذیرفتن شروط ایران ندارد/ واشنگتن به دنبال ساخت روایت پیروزی از طریق جنگ رسانه‌ای است
  5. نئولیبرال ها در حال فروش کشور به ثمن بخس/ چگونه دلار را تقویت و ریال را تضعیف می کنند؟
  6. آیا «کارگروه صیانت» می‌تواند غول قاچاق کتاب را در عصر دیجیتال رام کند؟
  7. هلهله برای قاتل در بستر فانتزی‌های اینستاگرامی؛ وقتی مرز میان جنایت و درام مخدوش می‌شود
  8. پلیس فرانسه باید از خود دفاع کند، اما پلیس ایران در برابر سلاخی شدن باید سکوت کند!/ مقاومت در برابر دموکراسی غربی!
  9. اخلال تراشی در هوانوردی ایران فرار آمریکا از شکست های در میدان است/ تحریم هوایی هم برای آمریکا دستاورد نخواهد داشت
  10. اقتصاد رهاست؛ سهم دلال‌ها از تولیدکننده بیشتر شده است/ بودجه‌ای که بر واقعیت‌ها بنا نشود، سراب است
  11. ضعف مدیریت و نبود نظارت در شرکت‌های صنعتی؛ دولت باید برای حفظ منابع عمومی جدی‌تر وارد شود
  12. طنین غیرت در بستر نغمه‌ها؛ بازتاب «جنگ رمضان» در آینه موسیقی ایران
  13. وقتی سالن کنسرت به «منطقه آزاد» هنجارگریزی تبدیل می‌شود / تاوان بی‌انضباطی تهیه‌کنندگان را مردم می‌دهند
  14. صنعت هوایی ایران با تحریم بیگانه نیست/ اختلال هوایی حاصل استیصال دشمن در میادین نظامی و دیپلماسی!
  15. ترامپ با هیاهو و تهدید به دنبال روایت‌سازی از شکست آمریکا است
  16. راهکار مهار ارز؛ مالیات بر سوداگری جایگزین ارزپاشی و افزایش نرخ بهره شود
  17. بی‌آبرو کیست؟ بی‌آبرویی چیست؟
  18. از قهرمان مطلق تا واقع‌گرایی خاکستری؛ سیر تحول تصویر «پلیس» در سینما و تلویزیون ایران
  19. ترامپ با "اون" دوست است چون ۱۱۲ بمب اتم دارد!/قوی بودن تنها راه بازدارندگی است
  20. مقاومت لبنان در مسیر بازسازی توان خود/ فشارهای داخلی و خارجی نتوانسته آتش مقاومت را خاموش کند

ورزش‌های آبی قهرمانی آسیا| هفتمی قاسمی در ۲۰۰ متر آزاد با رکوردشکنی

ورزش‌های آبی قهرمانی آسیا| هفتمی قاسمی در ۲۰۰ متر آزاد با رکوردشکنی
تنها شناگر ایران در رقابت‌های قهرمانی ورزش‌های آبی آسیا در احمد‌آباد هندوستان در ماده ۲۰۰ متر آزاد به رتبه هفتم رسید.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی فدراسیون ورزش‌های آبی آسیا، مسابقات شنا در رقابتهای قهرمانی ورزش‌های آبی آسیا در احمدآباد هندوستان در حالی آغاز شد که محمد قاسمی تنها شناگر ایرانی در این رویداد رقابتی در مرحله مقدماتی ماده ۲۰۰ متر آزاد با ثبت زمان ۱ دقیقه، ۵۰ ثانیه و ۷۱  صدم ثانیه  در گروه خود اول شد و به عنوان نفر چهارم به فینال این ماده راه یافت.

محمد قاسمی تنها شناگر ملی‌پوش ایران در رقابت‌های قهرمانی ورزش‌های آبی آسیا که به همراه جان‌اونسوی سرمربی تیم‌های ملی شنا در این رویداد و  در احمدآباد هندوستان حضور دارد، در فینال ماده ۲۰۰ متر آزاد با ثبت زمان ۱ دقیقه و‌۵۰ ثانیه و ۳۰ صدم ثانیه رکورد ملی این ماده را بهبود ببخشید ‌‌در جایگاه هفتم آسیا قرار گرفت.

رکورد ملی این ماده پیش از این ۱ دقیقه و ۵۰ ثانیه و ۷۱ صدم ثانیه  در اختیار علیرضا یاوری بود که این شناگر ملی‌پوش باعث ارتقا این رکورد ملی شد.

محمد قاسمی صبح امروز در مرحله مقدماتی با زمان ۱ دقیقه و ۵۰ ثانیه و ۷۲ صدم ثانیه در گروه خود اول شد و به مرحله فینال راه یافته بود. شناگرانی از چین، هند و ژاپن اول تا سوم شدند.

محمد قاسمی در روزهای دوشنبه، سه‌شنبه و چهارشنبه به ترتیب در ماده‌های ۵۰ متر، ۴۰۰ متر و ۸۰۰ متر آزاد در مسابقات شنا قهرمانی ورزش‌های آبی آسیا، رقابت خواهد کرد.

تیم ملی واترپلو ایران نیز از هفته آینده برای حضور در رقابت‌های ورزش‌های آبی آسیا به هندوستان  سفر می‌کند.

 

 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه