logo
یک‌شنبه 19 مهر 1405 | یکشنبه 11 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  2. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  3. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  4. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  5. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند
  6. پارادوکس گیشه؛ سلطه‌ی کمدی و بحران بقای ژانر اجتماعی
  7. اصفهان؛ تماشاخانه جهانی قصه‌های کودکانه
  8. گزافه گویی های ترامپ برای سفیدشویی حمله احتمالی به ایران/ ایران در آمادگی صد در صدی
  9. آمریکا راهی جز پذیرفتن شروط ایران ندارد/ واشنگتن به دنبال ساخت روایت پیروزی از طریق جنگ رسانه‌ای است
  10. نئولیبرال ها در حال فروش کشور به ثمن بخس/ چگونه دلار را تقویت و ریال را تضعیف می کنند؟
  11. آیا «کارگروه صیانت» می‌تواند غول قاچاق کتاب را در عصر دیجیتال رام کند؟
  12. هلهله برای قاتل در بستر فانتزی‌های اینستاگرامی؛ وقتی مرز میان جنایت و درام مخدوش می‌شود
  13. پلیس فرانسه باید از خود دفاع کند، اما پلیس ایران در برابر سلاخی شدن باید سکوت کند!/ مقاومت در برابر دموکراسی غربی!
  14. اخلال تراشی در هوانوردی ایران فرار آمریکا از شکست های در میدان است/ تحریم هوایی هم برای آمریکا دستاورد نخواهد داشت
  15. اقتصاد رهاست؛ سهم دلال‌ها از تولیدکننده بیشتر شده است/ بودجه‌ای که بر واقعیت‌ها بنا نشود، سراب است
  16. ضعف مدیریت و نبود نظارت در شرکت‌های صنعتی؛ دولت باید برای حفظ منابع عمومی جدی‌تر وارد شود
  17. طنین غیرت در بستر نغمه‌ها؛ بازتاب «جنگ رمضان» در آینه موسیقی ایران
  18. وقتی سالن کنسرت به «منطقه آزاد» هنجارگریزی تبدیل می‌شود / تاوان بی‌انضباطی تهیه‌کنندگان را مردم می‌دهند
  19. صنعت هوایی ایران با تحریم بیگانه نیست/ اختلال هوایی حاصل استیصال دشمن در میادین نظامی و دیپلماسی!
  20. ترامپ با هیاهو و تهدید به دنبال روایت‌سازی از شکست آمریکا است

فستیوال موسیقی و هنر «کاوان» در قشم برگزار می‌شود

فستیوال موسیقی و هنر «کاوان» در قشم برگزار می‌شود
جزیزه قشم میزبان یک فستیوال موسیقی با حضور گروه‌های موسیقی جنوب ایران می‌شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  به نقل از روابط عمومی و مشاور رسانه‌ای رویداد، فستیوال موسیقی «کاوان» در جزیره قشم برگزار می‌شود. این فستیوال در ۲ بخش برنامه‌ریزی شده که پنج روز نخست آن شامل اجراهای موسیقی محلی و گروه‌های کوچک است که اجراها و شب نشینی‌هایی با پس زمینه خلیج فارس که موسیقی زنده روی لنج، تور ستاره‌شناسی، ورکشاپ صنایع دستی، ورکشاپ خوراکی‌ها و غذاهای اصیل جنوب و تفریحات و کمپینگ با محوریت فرهنگ جزیره قشم را شامل می‌شود.

در بخش دوم این فستیوال که در هفت روز پایانی برنامه‌ریزی شده، چهره‌های موسیقی ایران کنسرت‌های بزرگ ۱۰۰۰ نفره را در فضای باز روی صحنه می‌برند.

بازارچه دائمی صنایع دستی و خوراکی، تورهای طبیعت گردی، ورزش‌های آبی، تجلیل از چهره‌های فرهنگی و هنری جنوب ایران و ... از دیگر بخش‌های این فستیوال موسیقی و هنر است.

برگزاری این فستیوال را تشکلی خصوصی شامل اقامتگاه داران و فعالان گردشگری جزیره قشم و اهالی روستاهای غرب جزیره بر عهده گرفته‌اند که شکلی جدید در برگزاری فستیوال در بخش خصوصی است.

فستیوال «کاوان» با الهام از واژه‌های «ابرکاوان» یادآور نام قدیمی و تاریخی جزیره قشم و «کاروان» به معنی حرکت جمعی و نماد سفر، شکل گرفته است.

حمید خسروبیگی مدیر برگزاری فستیوال موسیقی و هنر «کاوان» در جزیره قشم است و محمد آزاد نیز به عنوان دبیر این رویداد معرفی شده است که از ۲۰ مهر تا ۲ آبان برگزار می‌شود.

جدول اجراهای هنرمندان و خواننده‌ها و گروه‌های فستیوال «کاوان» قشم در روزهای آینده می‌شود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه