اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

مشکل من با خائنین و وطن‌فروش‌هاست؛

دبیر: کار، باطل‌السحر است؛ کشتی تعطیلی ندارد/ کسی انتظار قهرمانی جام جهانی از فوتبال ندارد

دبیر: کار، باطل‌السحر است؛ کشتی تعطیلی ندارد/ کسی انتظار قهرمانی جام جهانی از فوتبال ندارد
رئیس فدراسیون کشتی گفت: دوگانه من فقط با وطن فروش‌ها و خائنین است و با شخص دیگری مشکل ندارم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مراسم پرداخت پاداش قهرمانان جهانی ۲۰۲۵ و رونمایی از برنامه راهبردی ۸ ساله دوم فدراسیون کشتی امروز دوشنبه در سالن کنفرانس این فدراسیون برگزار شد. این مراسم قرار بود با حضور حمید پورمحمدی معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه و احمد دنیامالی وزیر ورزش و جوانان برگزار شود اما حضور معاون رییس‌جمهور و وزیر  ورزش به خاطر جلسات فوری لغو شد.

این مراسم با حضور علیرضا دبیر رئیس فدراسیون کشتی و مدال‌آوران و اعضای کادر فنی تیم‌های ملی کشتی در رقابت‌های جهانی کرواسی برگزار شد.

علیرضا دبیر در این مراسم اظهار داشت: در این مراسم از برنامه هشت ساله فدراسیون رونمایی می‌شود. ما از برنامه پنج ساله با موفقیت عبور کردیم. برنامه دیگر ما تجلیل از قهرمانان است که پاداش فدراسیون پرداخت می شود و این پاداش از درآمدهای فدراسیون است. هیچ‌وقت در تاریخ، فدراسیون کشتی به مدال‌آوران جایزه نداده است اما ما از درآمدهای خودمان این کار را انجام می‌دهیم.

وی گفت: برخی سوال می‌کنند که چرا فاصله مدال طلا و نقره زیاد است. در این باره می‌گویم ارزش تلاش برای طلا بسیار مهم است و ده‌ها مدال برنز یا نقره با طلای المپیک برابری نمی‌کنند. فضا برای کشتی بسیار مثبت است و رسانه‌ها از حاشیه بپرهیزند.

رئیس فدراسیون کشتی گفت: ما در سال ۲۰۱۸ فقط ۲ مدال گرفتیم و الان به ۱۵ مدال رسیدیم و این لطف خدا و دعای خیر مردم بود. کشتی ورزش اول مملکت است و این رشته با سایر رشته‌ها فاصله دارد. کشتی ۸۳ درصد مدال‌های جهانی و المپیک ایران را کسب کرده. ما محکم این مسیر را ادامه می‌دهیم. آرزوی ما این تعداد مدال نیست بلکه بلندپروازتر از این هستیم. اردوی تیم ملی تعطیلی ندارد و باید کشتی‌گیر در فدراسیون باشد. امیرحسین زارع از فردای مدال جهانی تمرینات خودش را شروع کرد. ما چرخه جدید تعریف می‌کنیم. کشتی‌گیر باید در اختیار باشد.

دبیر عنوان کرد: کشتی‌گیران باید با رسانه ارتباط خوبی داشته باشند .دوگانه من فقط با وطن‌فروش ها و خائنین است و با کس دیگری مشکل ندارم.

آیا ۱۵ مدال انتظار و توقع را از کشتی سخت نمی‌کند؟ وی در پاسخ به این سوال گفت: کشتی وقتی بزرگ بشود، همه بزرگ خواهند شد. کشتی یک خانواده است و من هم توقعم از کشتی بالاست. یاد گرفتیم برای ایران سرباز باشیم. کار ما تازه شروع شده و من باور دارم کار، باطل‌السحر است. مردم باید انتظار از کشتی داشته باشند تا ما بیشتر کار کنیم.

وی گفت: انتظار مردم باید از کشتی بالا باشد و مخلصم آن‌ها هستیم. برای همه رشته‌ها آرزوی موفقیت دارم. آنور آبی‌ها سیاه‌نمایی می‌کنند. مثلا می‌گویند ورزش ایران داغان است. مگر تیم ملی به جام جهانی نرفت؟ توقع دارید قهرمان شود؟ همین که جام جهانی می‌رود افتخار است. والیبال جزو دوازده تیم برتر دنیاست. تکواندوی ما جزو اول و دوم دنیاست. وزنه‌برداری هم هفته بعد نتایج خوبی می‌گیرد. حالا این سیاه‌نمایی‌ها را به اقتصاد و فرهنگ هم سرایت می‌دهند. بله مشکلات اقتصادی وجود دارد. ۴۰ سال است تحریم هستیم اما خدا را شکر رشد کردیم. اوضاع ورزش ما خوب است و به همه ورزشکاران افتخار می‌کنیم اما توزیع بودجه باید بر اساس عدالت و افتخارآفرینی هر رشته باشد. ما دنبال حاشیه نیستیم اما انتظار داریم براساس عدالت رفتار کنیم. باید کشتی براساس آورده دیده شود و این عدالت است. به دنبال قیاس کشتی با سایر رشته‌ها نیستم.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه