logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

سردار نجات:

توان تهاجمی ایران پس از تجربه جنگ ده برابر شده است

توان تهاجمی ایران پس از تجربه جنگ ده برابر شده است
جانشین فرمانده قرارگاه ثارالله تصریح کرد: اگر دوباره آن خطا را رژیم صهیونیستی انجام بدهد، توان ما در بعد آفندی ده برابر توانی است که در آغاز جنگ دوازده‌روزه داشتیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سردار سرتیپ پاسدار حسین نجات جانشین فرمانده قرارگاه ثارالله سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس اظهار کرد: پس از عملیات وعده صادق ۲، فرماندهی هوافضای سپاه و یگان‌های ذی‌ربط تمام تلاش خود را معطوف ارتقای سطح آماده‌باش و رفع نواقص کردند. پیش از حمله اخیر، نیز نیروهای سپاه به‌ویژه در بخش هوافضا، سیستم‌های پدافندی و طرح‌های عملیاتی دشمن را شناسایی و راه‌های عبور از لایه‌های فنیِ طراحی‌شده برای پدافند را آماده کرده بودند. 
به‌گفته وی، این آمادگی موجب شد در زمان برخورد، توانمندی نیروها نسبت به وضعیت پیشین به‌طور چشمگیری افزایش یابد و ضربات کاری به مراکز حساس رژیم صهیونیستی وارد شود.
جانشین قرارگاه ثارالله تصریح کرد: آمایش و رفع نقاط‌ضعف ناشی از تجربه‌های قبلی در جریان دفاع مقدس ۱۲ روزه، انجام شده و کاستی‌ها «جبران و اصلاح» شده است. این فرآیند بازنگری و تقویت ساختاری باعث شده که اگر دشمن بار دیگر مرتکب اشتباه شود، با واکنش محکم‌تری مواجه شود.
سردار نجات همچنین تأکید کرد که افزایش توانمندی‌ها تنها محدود به تقویت ابزار و سامانه‌ها نیست، بلکه به‌روزرسانی طرح‌های عملیاتی، تمرین‌های سازمان‌یافته و هماهنگی میان یگان‌ها نیز در این ارتقا نقش اساسی داشته‌اند. 
وی دز پایان افزود: امروز اگر دوباره آن خطا را رژیم صهیونیستی انجام بدهد، توان ما در بعد آفندی ده برابر توانی است که در آغاز جنگ دوازده‌روزه داشتیم.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه