اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

سید افقهی در گفتگو با دانا:

نتانیاهو بیش از 10 بار میز مذاکره آتش بس را برگردانده است/ ترامپ به دنبال بازگرداندن سیطره انگلیس به منطقه است

نتانیاهو بیش از 10 بار میز مذاکره آتش بس را برگردانده است/ ترامپ به دنبال بازگرداندن سیطره انگلیس به منطقه است
کارشناس مسائل غرب آسیا گفت: ترامپ به دنبال بازگرداندن سیطره انگلیس به منطقه است و تلاش می کند این اقدام از طریق بلر انجام شود چون آمریکا و انگلیس در غزه طمع دارند.

سید هادی سید افقهی، کارشناس مسائل غرب آسیا در گفتگو با خبرنگار شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ با اشاره به انگیزه ترامپ برای طرح پیشنهاد صلح در غزه گفت: تا کنون بسیاری از پیشنهادات ترامپ موفق نبوده و ستاوردی به دنبال نداشته است از این رو اینبار برای آتش بس در غزه ترامپ تکنیکی به خرج داده تا برای طرح خود مصونیت ایجاد کند.

وی با اشاره به اینکه ترامپ با وارد کردن کشورهای اروپایی به این طرح تلاش کرده است تا وانمود کند طرح پیشنهادی من مورد تایید کشورهای عربی و مسلمان نیز قرار گرفته است، ادامه داد: در شرایط کنونی که جنایات رژیم صهیونیستی و حمایت های بی چون و چرا آمریکا از آن، تاثیر منفی بر افکار عمومی جهان گذاشته است، ترامپ راهی جز تلاش برای بازسازی و اطهیر چهره نتانیاهو و خودش ندارد.

این کارشناس مسائل غرب آسیا با اشاره به اینکه در ماجرا کاروان صمود، همه دنیا دید که یک اقدام استثنایی با تاکتیک جدید و پوشش جهانی رقم خورد، ادامه داد: متوقف کردن این کاروان توسط رژیم صهیونیستی، بازتاب منفی گسترده ای در سطح جهان داشت.

سید افقهی با اشاره به اینکه ترامپ در اظهاراتی گفته است که وضعیت اسرائیل در عرصه بین المللی خوب نیست، عنوان کرد: او وعده داده که تلاش می کنیم جایگاه اسرائیل را در عرصه بین المللی به آنها بر گردانیم البته بعید است که این جایگاه به شرایط قبل خود برگردد زیرا ترامپ اساسا یک انسان بلوف زن و دروغ گو است.

وی با بیان اینکه طراحی ترامپ به گونه ای بوده که این طرح به نفع رژیم صهیونیستی باشد، ادامه داد: در جلسه ای که با حضور نمایندگان برخی کشورهای اسلامی مانند مصر و اردن و امارات برگزار شد، مواردی مورد تاکید بود که وقتی این پیشنهاد به طور رسمی منتشر شد با رویکرد قبلی آن تفاوت داشت همین امر یعنی گام اول را آمریکایی ها مکارانه و غیر صادقانه برداشتند.

کارشناس مسائل غرب آسیا با اشاره به اینکه در محتوای طرح بندهای مبهم بسیاری وجود دارد، تصریح کرد: روشن نیست که نیروهای اشغالگر در چه بازه زمانی و با چه کیفیتی از غزه خارج می شوند.

سید افقهی با اشاره به موضوع قیومیت انگلیس بر غزه ادامه داد: در طرح پیشنهادی ترامپ تونی بلر، که یک جنایتکار بزرگ در عراق بود، مسئولیت قیمومیت غزه را بر عهده دارد، ترامپ به دنبال بازگرداندن سیطره انگلیس به منطقه است و تلاش می کند این اقدام از طریق بلر انجام شود چون آمریکا و انگلیس در غزه طمع دارند از این رو می خواهند بافت غزه را تغییر دهند.

وی با بیان اینکه کلیت طرح ترامپ به نفع مردم فلسطین نیست، تصریح کرد: اما پذیرش مشروط حماس یک اقدام هوشمندانه بود، حماس می داند که نتانیاهو این طرح را نخواهد پذیرفت، نتانیاهو رساندن آب و غذا به مردم غزه را تاب نمی آورد ممکن نیست با عقب نشینی از غزه موافقت کند.

این کارشناس مسائل غرب آسیا با بیان اینکه حماس بدعهدی رژیم صهیونیستی را تجربه کرده است، ادامه داد: بیش از 10 بار نتانیاهو میز مذاکره برای آتش بس را برگرداندن، حتی رهبران حماس را برای ترور تعقیب کرد.

سیدافقهی با اشاره به اینکه رویکرد نتانیاهو فقط جنگ است، تاکید کرد: تصور رژیم صهیونیستی این است که کلید تحقق اسرائیل بزرگ در غزه است.

وی با اشاره به اینکه اگر حماس پیشنهاد ترامپ را به طور مشروط نمی پذیرفت، توجیه بیشتری برای ادامه حملات و کشتار در غزه برای رژیم صهیونیستی وجود داشت، گفت: این بار فشار کشورهایی مانند قطر، مصر و اردن هم پشت ماجرا بود که اگر حماس نمی پذیرفت بازتاب منفی در بین کشورهای اسلامی داشت.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه