اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

بیانیه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در دومین سالگرد عملیات مقتدرانه «طوفان‌الاقصی»

بیانیه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در دومین سالگرد عملیات مقتدرانه «طوفان‌الاقصی»
شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی به مناسبت دومین سالگرد عملیات غرورآفرین طوفان‌الاقصی بیانیه ای صادر کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از اداره کل روابط عمومی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، متن بیانیه به شرح زیر است: 

بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم

اقدام تاریخی و راهبردی عملیات غرورآفرین «طوفان الاقصی» به‌مثابه نقطه عطفی در مبارزات مشروع ملت فلسطین علیه ظلم و اشغالگری رژیم صهیونیستی و تجلی خشم فروخورده این ملت پس از قریب هشت دهه نسل‌کشی، تبعیض و نقض حقوق انسانی بود. عملیات «طوفان الاقصی» ضربه‌ای غیرقابل‌ترمیم و همه‌جانبه به رژیم اشغالگر وارد آورد و امروز کاملا روشن است که این حرکت خاموش‌شدنی نیست و مسئله فلسطین به توفیق الهی به سمت تحقق حاکمیت فلسطینی در سراسر سرزمین تاریخی خود پیش می‌رود. این رخداد، خطوط ضعف و ناکامی‌های اشغالگران را نمایان ساخت و حساسیت جهانی نسبت به حمایت از حقوق ملت فلسطین را افزایش داد و یادآور شد که مسیر مقاومت و دفاع مشروع از حق تعیین سرنوشت، کرامت انسانی و عدالت تاریخی همچنان ادامه دارد.

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی ضمن پاسداشت دومین سالگرد عملیات غرورآفرین طوفان‌الاقصی و در شرایط کنونی بر حفظ حق تعیین سرنوشت، بازپس‌گیری سرزمین و تضمین حاکمیت ملی فلسطینیان تاکید و اعلام می‌دارد، راه حل هرگونه منازعه باید در چارچوب حقوق بین‌الملل و توجه به رأی مردم فلسطین و رعایت کرامت انسانی آنها جست‌وجو گردد و تحقق آتش‌بس پایدار منوط به خروج کامل نیروهای اشغالگر رژیم صهیونیستی از نوار غزه، رفع محاصره انسدادی، بازگشایی گذرگاه‌ها برای ورود کمک‌های انسانی و آغاز روند بازسازی عادلانه باید باشد و همچنین هر گونه طرحی که به فروپاشی سرزمینی فلسطین یا الحاق‌های یک‌جانبه بینجامد را مردود و معتقدیم حقوق اساسی مردم فلسطین از جمله حق بازگشت آوارگان و زندگی در کرامت باید صیانت شود.

لذا ضمن قدردانی از همبستگی ملل و آزادی‌خواهان جهان بویژه کاروان همبستگی صمود از ملت‌های مسلمان منطقه می‌خواهیم با هوشیاری راهبردی، در مسیر عدالت و صلح پایدار قدم بردارند. باور داریم عدالت تاریخی و حقوق مردم فلسطین تنها از راه رفرنداوم در سرزمین‌های اشغالی و راه‌حل‌های سیاسی- حقوقی و تضمین کرامت انسانی می‌تواند محقق گردد. طوفان الاقصی آغازگر یک حرکت تمدنی و هویتی بود و نتایج آن ادامه خواهد داشت.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه