اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

دستمالچیان در گفتگو با دانا:

پرونده مقاومت با خلع سلاح حماس بسته نخواهد شد/ رژیم صهیونیستی تصور می کرد بعد از پیمان «اسلو» مقاومت تمام می شود

پرونده مقاومت با خلع سلاح حماس بسته نخواهد شد/ رژیم صهیونیستی تصور می کرد بعد از پیمان «اسلو» مقاومت تمام می شود
دیپلمات سابق کشورمان گفت: پس از قرارداد اسلو رژیم صهیونیستی مطمئن شد که پرونده مقاومت برای همیشه بسته شده است در حالی که این امر سرآغاز مقاومت تازه ای شد که امروز شاهد نتایج آن هستیم.

احمد دستمالچیان، کارشناس مسائل غرب آسیا در گفتگو با خبرنگار شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ با اشاره به اینکه در سال 1982 وقتی رژیم صهیونیستی به لبنان حمله و تا بیروت پیشروی کرد یاسر عرفات و سازمان آزادی بخش فلسطین را از آنجا بیرون کرد شرایط مشابه غزه وجود داشت، گفت: رژیم صهیونیستی آن زمان تصور می کرد با حمله به لبنان و اخراج عرفات مسئله مقاومت تمام خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه محاسبات رژیم صهیونیستی این بود که اگر بزرگترین سازمان چریکی که آن زمام جنبش فتح بود خلع سلاح شود مبارزه تمام خواهد شد، ادامه داد: پس از این اقدام با قرارداد اسلو رژیم صهیونیستی مطمئن شد که پرونده مقاومت برای همیشه بسته شده است در حالی که این امر سرآغاز مقاومت تازه ای شد که امروز شاهد نتایج آن هستیم.

سفیر سابق ایران در عربستان و اردن با بیان اینکه اگر روزی حماس بنابر دلایلی به اجبار و بدون میل باطنی سلاح خود را تسلیم کند حتما کسانی دیگر این پرچم مقاومت را در دست خواهند گرفت، تاکید کرد: این مسیر قوی تر از قبل ادامه خواهد داشت، با خلع سلاح حماس پرونده مقاومت بسته نخواهد شد.

این کارشناس مسائل غرب آسیا با اشاره به اینکه در شرایط فعلی حماس در حال تثبیت نقش خود را در میدان سیاسی و نظامی  است، عنوان کرد: تمام حملات رژیم صهیونیستی در طول 2 سال گذشته برای این بود که نتانیاهو گفته بود گروگان ها را بدون مبادله آزاد می کنم و حماس را نیز از بین خواهم برد اما مردم غزه با پایداری خود نقشه های رژیم صهیونیستی و اهداف آن را نقش بر آب کردند.

دستمالچیان با بیان اینکه در شرایط کنونی که آتش بس بین رژیم صهیونیستی و حماس در حال تثبیت است اسرا با هم مبادله می شوند، گفت: در مرحله بعد مشخص می شود که چه سرنوشتی برای سلاح حماس رخ خواهد داد و یا چه کسانی بر غزه حکومت خواهند کرد، به نظر می رسد این مرحله با مشکلات بسیاری همراه باشد چون مسئله بسیار جدی است و نمی تواند به سادگی محقق شود.

وی با بیان اینکه رژیم صهیونیستی امکان بازگشت به عقب را نخواهد داشت، گفت: سیاست های نتانیاهو مشکلات بسیاری را در داخل سرزمین های اشغالی به وجود آورده است ضمن اینکه نفرت شدید در بین افکار عمومی از صهیونیست ها به وجود آمده است که کشتار مجدد توسط صهیونیست ها می تواند هزینه های سنگینی برای آنها به دنبال داشته باشد.

دستمالچیان خاطرنشان کرد: از طرف دیگر در ماجرا آتش بس ترامپ میانجیگری کرده است و نمی خواهد حیثیت خود را بیشتر از این از دست بدهد، زیرا این مسئله درگیر روابط آمریکا با برخی کشورهای عربی است که با آمریکا روابط دوستانه دارند، ادامه جنایات نتانیاهو با حمایت های آمریکا می تواند برای روابط آمریکا با کشورهای عربی ضرر داشته باشد از این رو ترامپ اجازه نمی دهد نتانیاهو به مسیر کشتار برمردم برگردد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه