اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

صحبتهای دبیرکل کمیته المپیک در مراسم بدرقه؛

علی‌نژاد: امیدوارم میزبانی ۲۰۲۹ یا ۲۰۳۳ کشورهای اسلامی را بگیریم/ درباره روادید امریکا صحبت کردیم

علی‌نژاد: امیدوارم میزبانی ۲۰۲۹ یا ۲۰۳۳ کشورهای اسلامی را بگیریم/ درباره روادید امریکا صحبت کردیم
دبیرکل کمیته ملی المپیک گفت: امیدواریم میزبانی ۲۰۲۹ یا ۲۰۳۳ بازی‌های کشورهای اسلامی را به دست آوریم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مهدی علی‌نژاد دبیرکل کمیته ملی المپیک در حاشیه مراسم بدرقه کاروان‌های ورزشی ایران به منامه و ریاض، اظهار کرد: اولین گروه کاروان سفیران امید فردا به بحرین اعزام می‌شود. بازی‌های ریاض نیز از ۱۲ آبان شروع خواهد شد که آن کاروان هم حدود ۴۰۰ نفر است.

وی افزود: امشب با حضور مسئولان عالی ورزش کشور، میزبان ورزشکاران و مربیان حاضر در کاروان بودیم. امیدواریم این مراسم که با نام‌ خداوند و اهل بیت مزین شده بود، موجب موفقیت هر دو کاروان شود. در این مدت اتفاقات خوبی در رشته‌های مختلف از جمله کشتی و وزنه‌برداری رخ داد که امیدواریم در ریاض و منامه هم ادامه یابد.

دبیرکل کمیته ملی المپیک، ادامه داد: در این دوره کشورهای اسلامی و با شرایطی که میزبان ایجاد کرده، ۱۰۰ مدال‌ طلا کم شده، ولی سعی می‌کنیم افت نداشنه باشیم. رقابتی سختی با مصر، عربستان و ترکیه خواهیم داشت.

وی افزود: چند روز گذشته سفری به سوئیس داشته و دیداری با رئیس جدید کمیته بین الملل المیپک انجام دادیم و در مورد مباحث مختلف ورزشی صحبت کردیم. وی از ورزش ایران شناخت داشت و قرار شد اواخر ۲۰۲۶ یا اوایل ۲۰۱۷ به ایران بیاید.

علی‌نژاد توضیح داد: حضور ناهید کیانی به گرم شدن جلسه کمک کرد و دیواره امضای المپین‌ها را امضا کرد. همه مدیران کمیته بین الملل المپیک در این مراسم حضور داشتند. جلسات خوبی هم با سایر مدیران این نهاد بین‌المللی داشتیم.

وی افزود: در مورد روادید امریکا هم صحبت و مقرر شد کمیته بین المللی المپیک و کمیته ملی آمریکا همه تلاششان را برای صدور روادید نمایندگان ایران انجام دهند. فکر می‌کنم این جلسات، نمونه‌ای سطح بالا و بسیار موفق از دیپلماسی ورزشی بود. دیدار با رئیس فدراسیون جهانی والیبال داشتیم که نکات فدراسیون ایران را مطرح و جواب مثبت گرفتیم.

علی‌نژاد در مورد پیشنهاد میزبانی ایران از بازی‌های کشورهای اسلامی، گفت: مسئولان بین‌المللی به کشور ما خواهند آمد تا از امکانات ایران بازدید کنند. انها ابتدا به ازبکستان و سپس به مالزی می‌روند و در نهایت به ایران می‌آیند. اقدامات جدی برای کسب میزبانی ادوار آینده بازی‌های اسلامی، شکل‌گرفته است.

دبیرکل کمیته ملی المپیک، ادامه داد: بعد این سفر، شرایط را بررسی خواهند کرد و برای ما همه چیز شفاف خواهد شد. امیدواریم ۲۰۲۹ یا ۲۰۳۳ میزبانی را برای ایران بگیریم. برگزاری مسابقات به این شکل کار سختی است که سال‌هاست شاهد آن نبودیم. امیدواریم اتفاقات خوبی برای ورزش ایران رخ دهد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه