اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

همکاری سه‌جانبه برای جهش اقتصادی اردبیل: بسیج علمی، دانشگاه جامع انقلاب اسلامی و دانشگاه محقق اردبیلی بر توسعه کشاورزی، گردشگری و معدن متمرکز شدند

همکاری سه‌جانبه برای جهش اقتصادی اردبیل: بسیج علمی، دانشگاه جامع انقلاب اسلامی و دانشگاه محقق اردبیلی بر توسعه کشاورزی، گردشگری و معدن متمرکز شدند
در راستای بهره‌گیری از ظرفیت‌های علمی و پژوهشی بومی استان اردبیل،نشستی میان روسای دانشگاه جامع انقلاب اسلامی، دانشگاه محقق اردبیلی و سازمان بسیج علمی کشور برای تقویت سه حوزه کلیدی کشاورزی، گردشگری و معدن استان اردبیل شکل گرفت. در این دیدار، بر ضرورت تبدیل دانش به ثروت و ایجاد پل ارتباطی میان دانشگاه و صنعت با تکیه بر ظرفیت‌های داخلی استان، ظرفیت شبکه‌ ملی اساتید و سرمایه‌گذاران بسیج علمی تأکید شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  روابط عمومی سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری، دکتر روح‌اله رضوی‌نژاد، رئیس دانشگاه جامع انقلاب اسلامی و رئیس سازمان بسیج علمی کشور، در سفر اخیر خود به استان اردبیل، با دکتر محمد حسن‌زاده، رئیس دانشگاه محقق اردبیلی، دیدار و گفت‌وگو کرد. این نشست که با حضور دکتر صالح پیدایش، معاون بسیج علمی استان اردبیل، برگزار شد، به بررسی راهکارهای توسعه همکاری‌های فناورانه در بخش‌های استراتژیک کشاورزی، گردشگری و معدن استان اختصاص داشت.

در این مذاکرات، طرفین بر لزوم استفاده حداکثری از ظرفیت‌های داخلی استان، به‌ویژه بهره‌گیری از شبکه ملی اساتید مستقر در دانشگاه جامع انقلاب اسلامی و همچنین شبکه سرمایه‌گذاران بسیج علمی، تمرکز کردند.

دکتر رضوی‌نژاد با اشاره به جایگاه ممتاز دانشگاه محقق اردبیلی به عنوان دانشگاه مادر استان، ظرفیت‌های علمی و آزمایشگاهی این مرکز را برای نوآوری و توسعه فناوری محوری دانست.

 وی تأکید کرد: بسیج علمی کشور آماده است تا با ایجاد یک پل ارتباطی مستحکم میان دانشگاه و بخش صنعت، از تبدیل یافته‌های علمی به ثروت و تسریع در توسعه اقتصاد دانش‌بنیان استان اردبیل حمایت نماید.

رئیس دانشگاه محقق اردبیلی نیز ضمن تشریح توانمندی‌های پژوهشی و ظرفیت‌های دانشگاه، آمادگی کامل این نهاد علمی را برای توسعه همکاری‌های سه‌جانبه در راستای اهداف توسعه منطقه‌ای اعلام کرد.

این دیدار با حصول توافق بر تدوین یک برنامه عملیاتی مشترک برای توسعه همکاری‌ها و امضای تفاهم‌نامه رسمی در آینده نزدیک، به پایان رسید.

 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه