logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

ایران، روسیه و چین به سازمان ملل درباره انقضای قطعنامه ۲۲۳۱ نامه می‌نویسند

ایران، روسیه و چین به سازمان ملل درباره انقضای قطعنامه ۲۲۳۱ نامه می‌نویسند
معاون وزیر خارجه کشورمان خبر داد: ایران، روسیه و چین روز شنبه نامه‌ای به دبیرکل سازمان ملل و رئیس شورای امنیت ارسال خواهند کرد تا اعلام کنند که قطعنامه ۲۲۳۱ به پایان رسیده و کشورها تعهدی نسبت به تحریم‌های مرتبط با آن ندارند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  «کاظم غریب‌آبادی» معاون حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، در یک گفت‌وگوی تلویزیونی از انجام یک تحرک دیپلماتیک گسترده در آستانه ۱۸ اکتبر، روز پایان قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت، خبر داد.

غریب‌آبادی گفت: «در روزهای اخیر، با توجه به پایان مدت  قطعنامه ۲۲۳۱، تلاش کردیم با ریاکاری و دورویی کشورهای غربی و آمریکا مقابله کنیم و طیف وسیعی از کشورها را با تفسیر حقوقی خود همراه سازیم.»

وی با اشاره به اجلاس وزرای خارجه کشورهای عضو جنبش عدم تعهد در اوگاندا افزود: «در این نشست بیش از ۱۲۱ کشور عضو تأکید کردند که قطعنامه ۲۲۳۱ در تاریخ ۱۸ اکتبر خاتمه می‌یابد. این همراهی گسترده کشورهای عضو جنبش، بسیار حائز اهمیت است.»

معاون وزیر خارجه همچنین از بیانیه ۲۱ کشور عضو گروه دوستان منشور ملل متحد در نیویورک خبر داد و گفت: «در این بیانیه نیز تصریح شده است که تحریم‌هایی که غرب و آمریکا به‌صورت غیرحقوقی و یک‌جانبه بازگردانده‌اند، فاقد وجاهت حقوقی‌اند و کشورهای عضو سازمان ملل الزامی برای اجرای آن‌ها ندارند.»

غریب‌آبادی در ادامه گفتگوی تلویزیونی خود افزود: «بیانیه اخیر وزارت خارجه روسیه نیز بر همین نکته تأکید دارد. علاوه بر آن، فردا ایران، چین و روسیه به‌صورت مشترک نامه‌ای را به دبیرکل سازمان ملل و رئیس شورای امنیت ارسال خواهند کرد تا اعلام کنند که قطعنامه ۲۲۳۱ به پایان رسیده و کشورها تعهدی نسبت به تحریم‌های مرتبط با آن ندارند.»

وی با بیان اینکه ایران به تلاش‌های خود برای گسترش همراهی بین‌المللی در این زمینه ادامه خواهد داد، تأکید کرد: «هدف ما این است که تفسیر حقوقی درست از پایان قطعنامه و بی‌اعتباری تحریم‌های ادعایی غربی را در سطح جهانی تثبیت کنیم.»

غریب‌آبادی در بخش دیگری از سخنانش به تأثیر این تحول بر همکاری ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی اشاره کرد و توضیح داد: «تا پیش از این، مدیرکل آژانس هر سه ماه یک‌بار گزارشی درباره اجرای برجام و تعهدات ایران ارائه می‌کرد، اما با پایان یافتن قطعنامه ۲۲۳۱، این روند نیز متوقف خواهد شد و مدیرکل آژانس دیگر الزامی برای ارائه چنین گزارش‌هایی به شورای حکام نخواهد داشت.»

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه