logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

مدیرعامل گروه فولاد مبارکه در نشست با ائمه جمعه شهرستان مبارکه:

رویكرد فولاد مباركه حمایت از برنامه‌های فرهنگی در شهرستان مباركه و منطقه است

رویكرد فولاد مباركه حمایت از برنامه‌های فرهنگی در شهرستان مباركه و منطقه است
امام‌جمعه شهرستان مبارکه به همراه ائمه جمعه شهرهای دیزیچه، طالخونچه، زیباشهر، مجلسی و کرکوند ضمن بازدید از خطوط تولید فولاد مبارکه، با مدیرعامل و جمعی از مدیران این شرکت دیدار و گفت‌وگو کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از فولاد، سعید زرندی، مدیرعامل گروه فولاد مبارکه، در جلسه ائمه جمعه شهرستان مبارکه اظهار کرد: فولاد مبارکه نهالی بوده که هم‌زمان با پیروزی انقلاب اسلامی کاشته شده و امروز به یک درخت پرثمر برای مردم و نظام تبدیل شده و ما نیز حفظ این ثمره انقلاب اسلامی را وظیفه اصلی خود می‌دانیم. گروه فولاد مبارکه علی‌رغم اینکه با محدودیت‌های مختلفی ازجمله قطعی‌های مکرر برق و افزایش ۲۰۰ تا ۳۰۰ درصدی قیمت گاز طی یک سال اخیر مواجه بوده، هم‌زمان با دیگر فولادسازان منطقه جهان در حال رقابت است.

رویکرد فولاد مبارکه حمایت از برنامه‌های فرهنگی در شهرستان مبارکه و منطقه است

وی خاطرنشان کرد: افتخاراتی که تاکنون از دستاوردهای فولاد مبارکه حاصل شده متعلق به مردم است و خیر آن هم باید به مردم برسد؛ با توجه به حضور گروه فولاد مبارکه در ۱۵ استان کشور، تیم مدیریتی این مجموعه در سطح ملی با مسائل مختلفی روبه‌روست و همچنین در سطح بین‌المللی نیز با موضوعات دیگری دست‌وپنجه نرم می‌کند. ما از ائمه جمعه شهرستان مبارکه انتظار داریم تا دستاوردها و موفقیت‌های گروه فولاد مبارکه را برای مردم روایت و از این طریق در جامعه امیدآفرینی کنند؛ این در حالی است که رویکرد فولاد مبارکه حمایت از برنامه‌های فرهنگی در شهرستان مبارکه و منطقه است.

زرندی با اشاره به اینکه خوشبختانه طی دو هفته اخیر طرح‌های نوآورانه ما توسط انجمن جهانی فولاد در جمع ۷ طرح برتر فولادی جهان قرار گرفته است ادامه داد: فولاد مبارکه با داشتن پیشرفته‌ترین دستگاه‌های بازچرخانی آب، یکی از موفق‌ترین فولادسازان دنیا در کنترل مصرف آب است، به‌طوری‌که برای تولید یک کیلوگرم فولاد تنها ۲.۵ لیتر آب مصرف می‌کند و این در حالی است که برای تولید برخی از محصولات کشاورزی این عدد چندصد برابر است.

برنامه‌ریزی‌های لازم در حوزه مسئولیت‌های اجتماعی با رویکرد توانمندسازی و آموزش به مردم استان اصفهان

وی تأکید کرد: ائمه جمعه نباید اجازه دهند که مسئولیت‌های اجتماعی صنایع، به‌ویژه فولاد مبارکه از مسیر خود خارج شوند. ما برنامه‌ریزی‌های لازم در حوزه مسئولیت‌های اجتماعی با رویکرد توانمندسازی و آموزش به مردم استان اصفهان را انجام داده‌ایم و برنامه‌های مهمی برای حمایت از حوزه سلامت، بهداشت و درمان مردم این استان در نظر داریم.

امام‌جمعه شهرستان مبارکه در بازدید از فولاد مبارکه:

فولاد مبارکه قلب اقتصاد ایران است

حجت‌الاسلام حسین رشیدیان، امام‌جمعه شهرستان مبارکه نیز در مصاحبه با خبرنگار فولاد از فولاد مبارکه به‌عنوان قلب اقتصاد ایران نام برد و گفت: حقیقتاً کاری که در فولاد مبارکه انجام می‌شود بسیار باعظمت است. درحالی‌که امروز به‌شدت تحت تحریم و با مشکلات اقتصادی بسیاری مواجهیم، به‌واسطه کار و تولیدی که در فولاد مبارکه انجام می‌شود، سالانه محصولات پرکاربردی برای سایر صنایع تولید و وارد بازار می‌شوند و با فروش محصولات این مجموعه صنعتی چرخ اقتصاد کشور به حرکت درمی‌آید.

باید قدردان این مجموعه که در خط مقدم جهاد اقتصادی قرار دارد باشیم

به گفته امام‌جمعه شهرستان مبارکه ما باید قدردان این مجموعه که در خط مقدم جهاد اقتصادی قرار دارد باشیم و این در حالی است که مقام معظم رهبری نیز سالیان سال است که بر تولید تأکید دارند. خوشبختانه فولاد مبارکه همواره در حال توسعه و رشد بوده است. اینکه هم‌اکنون نیز این توسعه در ۱۵ استان کشور در حال پیگیری است و در چنین شرایط سختی فولاد مبارکه توانسته همچنان به تولید پایدار ادامه دهد، از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است.

با همکاری فولاد مبارکه، زیرساخت‌های شهرستان مبارکه نیز روزبه‌روز توسعه یابد

وی اظهار امیدواری کرد: با همکاری و همراهی هرچه بیشتر فولاد مبارکه، زیرساخت‌های شهرستان مبارکه نیز روزبه‌روز توسعه یابد و برای مردم منطقه در حوزه‌های فرهنگی راه و سلامت آسایش و امنیت بیشتری به ارمغان آورد. مردم شهرستان مبارکه انتظار دارند در کنار این هم‌جواری شرایطی فراهم شود که شهرستان مبارکه نه‌فقط به لحاظ صنعت، بلکه به لحاظ توسعه‌یافتگی نیز به‌عنوان یکی از شهرستان‌های نمونه کشور شناخته شود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه