اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

صدور کارتهایی بین‌المللی برای آزادگان سرافراز دروغی مهندسی شده است/ جامعه ایثارگری هوشیار باشند

صدور کارتهایی بین‌المللی برای آزادگان سرافراز دروغی مهندسی شده است/ جامعه ایثارگری هوشیار باشند
بنیاد شهید و امور ایثارگران برای چندمین بار متوالی ضمن دعوت از جامعه ایثارگری به هوشیاری و آگاهی تاکید کرد: صدور کارت‌های صلیب سرخ، کهنه سربازان، معیشت، غرامت و … برای آزادگان سرافراز یک دروغ مهندسی شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از «ایثار»، موضوع اعطای کارتهایی بین‌المللی با عناوین مختلف اعم کارت صلیب سرخ، کهنه سربازان، کارت معیشت، کارت غرامت و … به آزادگان سرافراز در ماه‌های اخیر بارها و بارها و به عناوین مختلف در بین جامعه ایثارگری تکرار شده است و عزیزان آزاده نیز بعضا پیگیر دریافت چنین کارت‌هایی هستند.

همزمان با طرح اولیه این اخبار در ماه‌های گذشته بنیاد شهید و امور ایثارگران با حساسیت فراوان پیگیر این موضوع شد و حتی برای اطمینان این عزیزان از نهادهای بین‌المللی نظیر دفتر صلیب سرخ جهانی در تهران نیز استعلام گرفته شد که همگی وجود چنین کارت‌هایی را از اساس تکذیب کردند و بنیاد نیز متعاقبا دروغ بودن این شایعات را به استحضار جامعه ایثارگری رساند.

این پیگیری‌ها همچنین نشان داد در برخی پیام‌های ادعایی نام آقای امیر شریعتی یکی از آزادگان سرافراز «ایران ایر» مطرح و به نقل از ایشان گفته می‌شود که کارت‌های مزبور دو سال قبل از طریق هوایی وارد ایران شده است! که البته این آزاده گرانقدر در تماسی با بنیاد شهید و امور ایثارگران این ادعا و نقل قول از ایشان را کذب محض دانست.

پیگیری‌های دیگر نیز موید این مساله است که دست‌هایی خصوصا از سوی برخی عوامل خارج‌نشین و ضدانقلاب در تلاش برای ایجاد دو قطبی‌های کاذب بین جامعه ایثارگری به ویژه آزادگان ارجمند هستند و در موضوع کارت‌های ادعایی با تشویق به تجمع و اعتراض به شدت فعال شده‌اند که البته این تحرکات از سوی دستگاه‌های نظارتی زیر رصد مداوم قرار دارد. بنیاد شهید و امور ایثارگران بار دیگر از جامعه ایثارگری خاصه آزادگان سرافراز درخواست کرد که در برخورد با شایعاتی اینچنین با هوشیاری و آگاهی کامل همچون گذشته راه را بر هرگونه سواستفاده احتمالی ببندند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه