logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

معاون جدید امور بانکی، بیمه و شرکت‌های دولتی وزارت اقتصاد معارفه شد

معاون جدید امور بانکی، بیمه و شرکت‌های دولتی وزارت اقتصاد معارفه شد
جلسه تودیع و معارفه معاون امور بانک، بیمه و شرکت‌های دولتی وزارت امور اقتصادی و دارایی برگزار شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی بانک سپه به نقل از شادا، در این جلسه که با حضور دکتر سیدعلی مدنی‌زاده وزیر اقتصاد، معاونان وزارتخانه، مدیران عامل بانک‌ها، بیمه‌ها، شرکت‌ها و سازمان‌های تابعه برگزار شد، با تقدیر از زحمات عباس مرادپور معاون سابق امور بانکی، بیمه و شرکت‌های دولتی، امیر باقری به‌عنوان معاون جدید این حوزه معرفی شد.

دکتر مدنی‌زاده طی سخنانی در این مراسم، ضمن تقدیر از زحمات ارزشمند مرادپور معاون سابق امور بانکی، بیمه و شرکت‌های دولتی وزارتخانه و با اشاره به سابقه آشنایی سال‌های دور خود با وی، مرادپور را فردی شایسته، مدیری توانا و دارای وقوف نسبت به مسائل حوزه اقتصاد کلان خواند و برای او در مسئولیت‌های آتی آرزوی موفقیت کرد.

وزیر اقتصاد، امیر باقری را مدیری برآمده از بطن وزارت اقتصاد و دارای سوابق ارزنده کارشناسی و اجرایی ارزیابی کرد که همواره از وی به‌عنوان فردی صاحب‌نظر و مدیری ارزشمند در حوزه اقتصاد کلان و بازارهای پولی یاد می‌شود. وزیر اقتصاد، باقری را مدیری توانمند، صاحب تخصص، تجربه و سلامت اداری خواند که سوابق طولانی در حوزه‌های مرتبط با اصلاح نظام بانکی دارد.

بنابراین گزارش، امیر باقری، معاون جدید امور بانکی، بیمه و شرکت‌های دولتی وزارت اقتصاد نیز طی سخنانی در این جلسه، ضمن قدردانی از زحمات عباس مرادپور معاون سابق، برنامه‌های آتی خود برای مدیریت و اصلاح نظام بانکی کشور را تشریح کرد.

وی برنامه هفتم توسعه و شش ابرپروژه وزارت اقتصاد در دوره جدید را، خط‌مشی فعالیت‌های معاونت متبوع، در ادامه مسیر، عنوان کرد. این گزارش حاکی است، عباس مرادپور معاون سابق امور بانکی، بیمه و شرکت‌های دولتی وزارت اقتصاد نیز در سخنانی، ضمن ارائه گزارشی از عملکرد این معاونت در ایام تصدی، به امیر باقری معاون جدید، خوش آمد گفت و برای وی آرزوی موفقیت کرد.

شایان ذکر است، دکتر باقری پیش از این عضو هیات عامل و معاون برنامه‌ریزی و هدایت راهبردی بانک سپه بود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه