logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

اجتماع بزرگ فاطمیون «یاس کبود» در دارالمؤمنین تهران برگزار می‌شود

اجتماع بزرگ فاطمیون «یاس کبود» در دارالمؤمنین تهران برگزار می‌شود
اجتماع بزرگ فاطمیون «یاس کبود» سوم آذر از ساعت ۱۵ در میدان ۱۳ آبان تهران با حضور عزاداران و مداحان برجسته برگزار می‌شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مجتبی فیلسوف‌زاده، معاون امور اجتماعی و فرهنگی منطقه ۱۴ شهرداری تهران، از برگزاری اجتماع بزرگ فاطمیون با عنوان «یاس کبود» در دارالمؤمنین تهران خبر داد و اعلام کرد: این مراسم با رویکرد محله‌محور و مشارکت گسترده هیئت‌های مذهبی، حوزه مقاومت بسیج و گروه‌های جهادی در میدان ۱۳ آبان برگزار خواهد شد.

وی با اشاره به پیشینه مذهبی منطقه ۱۴ و نقش آن در برگزاری آیین‌های مردمی، افزود: «سیاست ما اجرای برنامه‌ها در نزدیک‌ترین نقاط به محل زندگی شهروندان برای ایجاد فضایی صمیمی و بومی است. علاوه بر برنامه‌های محلی در مساجد، ابرپروژه‌هایی مانند اجتماع فاطمیون و نمایش‌های آیینی نیز پیش‌بینی شده است.»

فیلسوف‌زاده درباره جزئیات مراسم توضیح داد: «دسته‌های عزاداری از ساعت ۱۴ از میدان نبرد به سمت میدان ۱۳ آبان حرکت کرده و در مسیر با توقف در مساجد، مراسم چهارپایه‌خوانی برگزار می‌کنند. برنامه اصلی از ساعت ۱۵ با اجرای گروه‌های سرود، تلاوت قرآن توسط استاد مهدی عادلی، شعرخوانی مجید تال، روضه‌خوانی مهدی ارضی و مداحی سجاد محمدی، محمد ابراهیمی‌اصل و محسن عراقی آغاز می‌شود.»

وی همچنین از توزیع بیش از دو هزار وعده غذای گرم و نوشیدنی میان عزاداران خبر داد و یادآور شد: «میدان ۱۳ آبان با تمثال شهدای جنگ ۱۲روزه غزه و شهدای اقتدار جمهوری اسلامی ایران فضاسازی شده است.»

این مراسم با همکاری شهرداری منطقه ۱۴، ناحیه بسیج شهید محلاتی و هیئت‌های مذهبی، روز دوشنبه سوم آذرماه برگزار خواهد شد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه